Ανάπτυξη

Γράφει ο Παρατηρητής

Μια λέξη η οποία τώρα τελευταία βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα από όλους τους κυβερνητικούς αλλά και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς. Και θα ερωτηθεί κάποιος πως μπορεί αυτό να επηρεάσει το νησί μας θετικά. Ποιοι είναι εκείνοι που θα μπορέσουν να δώσουν στο νησί μας αυτή την πολυπόθητη ανάπτυξη η οποία θα θέση τις βάσεις για να δούμε καλύτερες ημέρες?


Η ανάπτυξη ξεκινάει μέσα από το κράτος και τα νέα τοπικά διοικητικά όργανα. Δηλαδή από την κυβέρνηση ,την περιφέρεια, τον Δήμο, τις σωστά οργανωμένες Διοικητικές υπηρεσίες, οι οποίες θα υποστηρίξουν τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες .

Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν θα αναλύσουμε ούτε θα αναπτύξουμε θεωρίες.
Εμείς στο νησί μας δυστυχώς δεν βλέπουμε τίποτε. Μόνο λόγια μιζέρια και απάθεια. Διοικητικές υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται υπό διάλυση, κράτος ανύπαρκτο, τοπικούς οι οποίοι λέει προσπαθούν να οργανωθούν. Όλα αυτά όμως έχουν ένα τέλος.

Μπορεί κάποιος να μας πει ποτέ θα δούμε κάτι να γίνετε στο νησί μας? Εγώ πιστεύω ότι και του χρόνου τέτοια εποχή έτσι θα είμαστε. Διότι σε όλα τα επίπεδα του Διοικητικού μηχανισμού δεν έχει αλλάξει τίποτε. Τα ίδια πρόσωπα με τις ίδιες ιδέες. ΜΟΝΟΝ το συμφέρον τους σκέφτονται και τίποτε άλλο. Και το χειρότερο ΤΑ ΜΜΕ ακόμη και τα τοπικά πλήρως ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ από την εξουσία. Ακούω ορισμένους τοπικούς ραδιοφωνικούς Σταθμούς και μόνον που δεν χειροκροτούν αυτούς που υποτίθεται ελέγχουν. Οσφυοκαμτες σε όλο τους το μεγαλείο.

Εάν επαληθευθούν αυτά που ακούγονται για το πανεπιστήμιο αλλά και για ορισμένες άλλες υπηρεσίες τότε μας περιμένουν μαύρες ημέρες.

Εγώ ως απλός πολίτης ερωτώ πως σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση οι εκλεγμένοι τοπικοί ?

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.