Η Νέα Δημοκρατία και τα κομματικά απολιθώματα

Γράφει ο Παρατηρητής

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΝΟΔΕ της Λήμνου θα πρέπει να προβληματίσουν αρκετούς κυρίως βέβαια τους Νεοδημοκρατες της Λήμνου τους οποιους αφορά αμεσα η ολη καστασταση.

Γιατι δηλαδή χασαμε τις εκλογες της περιφερειας ,του Δήμου και διαλύθηκε η ΝΟΔΕ? Τι φταιει?Η προεδρος η οποία παραιτήθηκε, ο κόσμος η οι καρεκλοκενταυροι?
Δυστυχώς αγαπητοι φίλοι η ΝΕΑ Δημοκρατια έχει γίνει κομμα πλήρως ελεγχομενο από καποιους οι οποίοι λυμενονται τον λαο αλλα και την εξουσία.Ειναι τα απολιθωματα του παρελθοντος οι οποίοι οδήγησαν την μεγαλη παραταξη σε σημεια τέτοια που να ντρεπεσαι να πεις ότι εσαι νεοδημοκρατης.

Έγινε ένα κομμα στο οποίο έχεις δυο επιλογες . Της υποταγης στην εξουσία και της διαγραφης.Εαν δεν γινεις νεροκουβαλητης δεν μας κανεις. Δηλαδή καποιοι θεωρουν το κομμα μαγαζακι τους.Καποιοι θέλουν να κανουν τα παντα όπως τους βολευει,διαφορετικα σε πολεμουν με οποιοδηποτε μεσο για να σε αναγκασουν σε υποταγη.Με ρουφιανιες ,με απειλες ακόμη δε χρησιμοποιώντας την θέση τους για να σε διαλύσουν οικονομικά. Αυτά οδήγησαν την νέα Δημοκρατια σε αυτό το σημείο και πολύ φοβούμαι ότι τα χειρότερα έρχονται.

Εαν ο Σαμαράς δεν αντιληφθεί ΑΜΕΣΑ τι γίνεται και ότι ο κόσμος έχει αλλάξει τότε αυτά που θα συμβούν θα είναι τραγικα.Οι καρεκλοκενταυροι πρέπει να τελειώσουν αμέσως και να δοθεί το δικαίωμα στους εκλεγμένους να οδηγήσουν την παραταξη. Όπως ίδιος εξελέγη από τον λαο έτσι θα πρέπει και οι τοπικές κοινωνίες να αποφασίζουν για τα κομματικά τους στελέχη.
Οι εκλεγμένοι θα πρέπει να είναι γραμμή αναφοράς και ΟΧΙ οι διορισμένοι οι οποίοι δεν έχουν απήχηση στον κόσμο.
Θα πρέπει να αφήσουμε να αναδειχθούν άνθρωποι άφθαρτοι με όραμα, με ιδέες για τον τόπο τους και για την παραταξη. Κανένας πλέον δεν έχει το δικαίωμα του δαχτυλιδιού, αλλα θα πρέπει όλοι να έχουν το δικαίωμα να διεκδικούν την ψήφο του λαού, να τους δίνετε το δικαίωμα της προσφοράς .

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα μπορέσει η παραταξη να ξαναγινεί μεγαλη και να την εμπιστευθεί ο κόσμος. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ήλθε το τέλος της ΝΔ και θα μείνουν τα ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.