Επίκαιρο Τηλεοπτικό λεξικό

Η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι σήμερα είναι κάτι το μοναδικο. Φανταστικές λέξεις που σημαίνουν άλλο για εμάς και άλλο για αυτούς. Εύηχες και κούφιες νέες λέξεις που προέρχονται από τη νεοπασοκική διάλεκτο. Διαβάστε μόνοι σας :

Λοβερδισμός: Σχολή του μοντέρνου τηλεοπτικού θεάτρου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του παρεξηγημένου μελοδράματος. Ως ιδρυτές της σχολής θεωρούνται οι Ανδρέας Λοβέρδος, Λούκα Κατσέλη και Γιάννης Παναγόπουλος. Επίτιμος διδάκτωρ ο Γεώργιος Παπανδρέου.


Αναδιανομή πλούτου: προωθημένη μέθοδος λιποαναρρόφησης, με την οποία αφαιρούνται περιττές ποσότητες χρημάτων από τις τσέπες, τα πορτοφόλια, τα συρτάρια, και τα στρώματα μισθωτών και συνταξιούχων και παροχετεύονται προς λογαριασμούς ελβετικών τραπεζών.

Πορεία προς τον πολίτη: Η συνάντηση κυβερνητικών στελεχών με μερίδα πολιτών , με τη συνοδεία τουλάχιστον τεσσάρων διμοιριών ΜΑΤ. Κατά τη διάρκεια του τελετουργικού οι πολίτες  κραδαίνουν σακούλες, κεσέδες και κυπελάκια με γιαούρτι (αγελαδινό, πρόβειο, άπαχο, χαμηλών λιπαρών) τραγουδώντας τον ύμνο «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό»

Προστασία του πολίτη: Το σοσιαλιστικό κεκτημένο στη διαφύλαξη της ελευθερίας του καταναλωτή από τον παρασιτισμό διαδηλωτών και απεργών, με τη χρήση χημικών, κρουνών ύδατος, ελαστικών ροπάλων, σκύλων, μοτοσυκλετών και -λίαν συντόμως- καταδρομέων και βατραχανθρώπων.

Δημοσιογραφική κυβερνολογία: Η τελειοποίηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, μέσω της υποχρεωτικής αναπαραγωγής της κυβερνητικής επικοινωνίας από αξιόπιστους υπαλλήλους του πατριωτικού κεφαλαίου (πλοιοκτήτες, εργολάβοι και άεργοι πρόεδροι ΣΕΒ). Επιτυγχάνεται μέσω της επιλογής πιστών Ορθο-μνημονιακών αναλυτών στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Αν πραγματικά θα θέλατε να μάθετε περισότερα για αυτή τη νέα διάλεκτο, μία φιλική ιστοσελίδα είναι έτοιμη να σας δώσει τις γνώσεις της εδώ

No comments ........
Βενιαμίν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.