Άφρονες πολιτικοί ή πατριώτες;


Η σημερινή ημέρα 20/10/2011 θα μείνει στην ελληνική ιστορία ως η ποιο χειρότερη, διότι σήμερα υπογράφτηκε το περιβόητο πολυνομοσχέδιο το οποίο μας υποδουλώνει πλήρως στα τροϊκανά συμφέροντα, και προοιωνίζει μαύρες μέρες για τους Έλληνες. Το άκρον άωτο της υποκρισίας θα πρέπει να δοθεί στην Βασσούλα η οποία με πολύ πόνο καρδιάς υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τελευταία φορά κατά την δήλωση της από το βήμα της βουλής.



Το ερώτημα βέβαια δεν είναι η υποκρισία της Βάσσως αλλά την στάση που θα κρατήσουν αυτοί που ακόμη και σήμερα πιστεύουν στην σημερινή κυβέρνηση , ότι είναι σε θέση να μας βγάλει από την κρίση και να ξαναδώσει ελπίδα στον ελληνικό λαό. Εάν εφαρμοστούν τα μέτρα που περιλαμβάνονται σε αυτό το πολυνομοσχέδιο τότε θα κλείσουν πολλά καταστήματα ακόμη, και πολλοί θα οδηγηθούν στην ανεργία. Οι αγρότες του νησιού ,οι έμποροι ,οι μισθωτοί, πρέπει να βρουν χρήματα για να πληρώσουν νέους φόρους, χωρίς προοπτικές ανάπτυξης και διέξοδο από την κρίση.

  
Τελικά αυτοί όλοι οι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματος ποια συμφέροντα υπηρετούν ? Γιατί ένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν υποβάλει την παραίτηση του αφού το σύνταγμα ποδοπατείται ,η Δημοκρατία βιάζεται , και ο κόσμος οδηγείται στην οικονομική υποδούλωση , από μια οικονομική δικτατορία? Τόλμησε η Κατσέλη να πει όχι και διεγράφη. Υπάρχει πλέον ένας έλληνας που να πιστεύει ότι έτσι είναι η δημοκρατία και έτσι προβλέπει το σύνταγμα? Δηλαδή οι Βουλευτές να είναι εκτελέστηκα όργανα του όποιου κομιτάτου? Κάποτε έλεγαν για την δικτατορία του προλεταριάτου που όποιος διαφωνούσε πήγαινε στα γκουλακ, και του Παπαδόπουλου στην Γυάρο τα ξέχασαν? Α ρε αθάνατη Ελλάδα ποιους επιλεγείς να σε κυβερνούν.

Ο προσδιορισμός «άφρονες πολιτικοί» συναντάτε μόνο για τους έλληνες πολιτικούς είναι τυχαίο? Φυσικά όχι διότι από της δημιουργίας του ελληνικού κράτους τα ίδια σκ……. μας κυβερνούν με μικρές παραλλαγές. Μέχρι σήμερα υπήρχαν οι καταραμένοι από μηχανής θεοί οι οποίοι έδιναν λύση. Σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιοι και θα πάμε μέχρι τον απροσδιόριστο πάτο. Που είναι αυτός ο πάτος και ποιο το τέλος κανένας δεν μπορεί να μας πει. Εύχομαι μόνον να μας λυπηθεί ο θεός και να δώσει διέξοδο στο ελληνικό πρόβλημα αν και οι ιεράρχες είναι και αυτοί ένα μέρος του προβλήματος διότι είναι χειρότεροι από τους πολιτικούς. Οι αγιαστούρες και τα λόγια ορισμένων μόνον κακό κάνουν παρά συμβάλουν στην λύση.

Σήμερα 21/10/2011 ο καθηγητής Κώστας Μπέης έκανε μια καταγγελία ότι το καθεστώς που μας κυβερνά είναι εντεταλμένο από ξένα κέντρα. Είναι?


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.