Αναβολή για λόγους υγείας

Δεν εκδικάστηκε χθες η μήνυση που είχαν καταθέσει οι πέντε εργαζόμενοι του «Lesvos shop» της Αθήνας κατά του τέως νομάρχη Παύλου Βογιατζή. Ο τελευταίος επικαλέστηκε λόγους υγείας, συγκεκριμένα ότι πάσχει από κολπική μαρμαρυγή και έχει εισαχθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπως αναφέρει η πλευρά των εργαζομένων.
Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 2 Μαΐου.


Οι εργαζόμενοι διεκδικούν ο τέως νομάρχης, ως πρόεδρος της ΑΕΝΑΛ, να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα τους, μισθούς επιδόματα αδείας και δώρα.
Παράλληλα, έχουν καταθέσει αίτημα με το οποίο ζητούν μονιμοποιηθούν ως υπάλληλοι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αξιοποιώντας σχετικές διατάξεις του νόμου «Καλλικράτης» για την ανασυγκρότηση της διοικητικής δομής της χώρας.
Το αίτημά τους κατατέθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και έως χθες δεν είχε απαντηθεί. Τώρα προσανατολίζονται να προσφύγουν κατά της περιφερειακής αρχής, προκειμένου να επιτύχουν τη μονιμοποίησή τους. (πηγή
Emprosnet)

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα
Lesvos news  ο κ. Ι. Τσαγγάρας μας ενημερώνει επίσης για τα παρακάτω:
-Η λογίστρια που υπέγραφε στο lesvoshop, είναι η σύζυγος του πραγματικού λογιστή, ο οποίος σήμερα κατέχει περίοπτη θέση στην περιφέρεια αλλά και παλαιοτέρα στην νομαρχία Λέσβου.
-Όλοι αυτοί οι ακρίτες της Λέσβου και της Λήμνου περιμένουν εναγώνια τα χρήματα τους, που σε τελική ανάλυση είναι κρατικά χρήματα,
-Η ΑΕΝΑΛ έπαυσε να λειτουργεί τον Απρίλιο του 2010.κακή πληροφόρηση? ψέμα?
-Το κατάστημα της Αθήνας λειτούργησε, σχεδόν έως τα μέσα Ιουνίου 2010,
ουδείς ενημέρωσε τους εργαζόμενους για παύση λειτουργίας της επιχείρησης τον Απρίλιο, ουδείς απέλυσε τους εργαζόμενους τον Απρίλιο,
- Έγινε δεκτή η τρίμερης προσπάθεια συμβιβασμού από την επιθεώρηση εργασίας Αθηνών. μάλιστα ετέθη ημερομηνία συνάντησης εργαζόμενων, επιθεωρητών και εργοδοσίας-ΑΕΝΑΛ για τις 23 Ιουνίου 2010 και ώρα 09.30. από την ΑΕΝΑΛ ουδείς ενεφανίσθη, πλην του δικηγόρου θ. Κεφάλα ο οποίος κάλεσε στις 09.40 σαν εκπρόσωπος της αεναλ και είπε ότι δεν θα παραστεί λόγω της απεργίας των δικηγορών στην Λέσβο. αφού είχε παύσει η λειτουργία της ΑΕΝΑΛ πως απεδέχθησαν συμμετοχή στην τρίμερη συνάντηση? γιατί, με βάση τα στοιχεία που είχε η επιθεώρηση, κατέθεσε μήνυση κατά του δ.ς. της ΑΕΝΑΛ στην εισαγγελία Αθηνών?
-εφόσον είχε παύσει από τον Απρίλιο την λειτουργία της, πως απεδέχθη το Σεπτέμβριο του 2010 την επίσχεση εργασίας, την οποία απεδέχθησαν και τα κεντρικά του ο.α.ε.δ. κατόπιν ενδελεχούς ερευνάς της υπόθεσης στην Αθηνά?
ο καιρός γαρ εγγύς. στοιχεία υπάρχουν και για τον πρόεδρο Παύλο Βογιατζή, αλλά και για κάθε άλλο εμπλεκόμενο.

Η υπόθεση παρουσιάζει ενδιαφέρον και ευχόμαστε  ταχεία αποκατάσταση της υγείας του τ. νομάρχη Λέσβου. Ελπίζουμε βέβαια η κατάσταση της υγείας του να μην επηρεάσει την ενδεχόμενη  συμμετοχή του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν όπως μαθαίνουμε πριν από τις 2 Μαΐου όποτε και  εκδικάζεται η υπόθεση αυτή. 

Μόλλη  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόλη μην ενοχλείς τον Καίσαρα , διότι περιμένει ο Βρούτος , η ιστορία διδάσκει, όσοι την διαβάζουν και την ξέρουν, καταλαβαίνουν τι εννοώ..


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.