Ελλάδα η χώρα των Φεουδαρχων


Ζούμε στην χώρα του παραλογισμού, στην χώρα της αρπαχτής όπου ο κάθε πολιτικός και κάθε ψευτοσυνδικαλιστής σηκώνει την δική του σημαία , ανάλογα με τα συμφέροντα που εκπροσωπεί για να κρατηθεί στην θέση του και να ενισχύσει την διαπραγματευτική του ικανότητα, εκμεταλλευόμενος τα ΜΜΕ (με τις ευλογίες της εξουσίας) για την προβολή του και για να αποσπάσει την υποστηρίξει του κόσμου.

Βλέπουμε τον Άδωνη Γεωργιάδη να βάζει το πολυτονικό στις πινακίδες του υπουργείου που τοποθετήθηκε, λες και το υπουργείο είναι βιλαέτι του. Αυτός πριν καν μπει στην πολιτική νομίζει ότι είναι ο θεός. ΠΟΙΟΣ τον έδωσε το δικαίωμα να αλλάξει τις πινακίδες ? κανένας το πηρέ από μόνος του. Το ότι στην Ελλάδα ισχύει ένας νόμος που λέει ότι έχουμε μονοτονικό σκασίλα του, αυτός έγινε υπουργός έχει την ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ γουστάρει. Ποιος πλήρωσε αυτές τις αλλαγές ? και ποιος θα πληρώσει όταν ο Άδωνης φύγει από την θέση του ? σκασίλα του αυτός είναι υπουργός . Κάτι τέτοιοι τύποι μας κυβερνούν όλα τα χρόνια . Αλλάζουν , καταργούν υπουργεία , διευθύνσεις , διατάσσουν μετασταθμεύσεις στρατιωτικών Μονάδων ,με τεράστιο κόστος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ λόγο κανένας , αλλά μόνον για πολιτική εκμετάλλευση . Και πολλά άλλα.

Από την άλλη βλέπουμε τα κομματικά συνδικαλιστικά τους παιδιά να αγωνίζονται για να στηρίξουν τα συμφέροντα τους όπως αυτοί ΤΟΣΑ χρόνια έστησαν αδιαφορώντας για τον κόσμο, όπως βλέπουμε με την περιβόητη ΓΕΝΟΠ. Αυτοί είναι οι ποιο επικίνδυνoι διότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να αυτοπροβληθούν υποστηριζόμενοι από το κομματικό κράτος, και συνεργαζόμενoι με άψογο τρόπο. Αφού είδαν ότι ο κόσμος θέλει την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, τι έκαναν ? βρήκαν την ευκαιρία να φανούν ως αγωνιστές του λαού με το χαράτσι των ακινήτων. Θέλουν να το καταργήσουν και έκαναν τόσο θόρυβο φυσικά όχι για το χαράτσι αλλά για να επιτύχουν την συμπάθεια του κόσμου. Έτσι γινόταν όλα τα χρόνια αυτοί φώναζαν για αυξήσεις οι πάτρωνες τους έκαναν τους δύσκολους αλλά στο τέλος κάτι έδιναν . Φτάσαμε κάθε υπουργείο να έχει δικό του μισθολόγιο, με δανεικά χρήματα.

Έφτασε η ώρα ΑΜΕΣΑ να γίνει ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο οποίο όλοι θα είναι ίσοι απέναντι στον νόμο , για να υπάρχει δικαιοσύνη η οποία θα προστατεύει τα συμφέροντα του κόσμου από κάθε Άδωνη , και κάθε ψευτοσυνδικαλιστή, από κάθε κλέφτη και απατεώνα της πολίτικης και του δημοσίου πλούτου. Τόσοι είπαν ότι χρηματιστήκαν αλλά και κάποιοι παραδεχτήκαν ότι έκλεψαν , είναι κανένας μέσα? ΟΧΙ. Ο Καθηγητής κύριος Κώστας Μπέης και όχι μόνον ,που καθημερινά φωνάζει και ζητά επίμονα να γίνει νέο σύνταγμα, έχει απόλυτα δίκαιο και πρέπει να ενώσουμε όλοι την φωνή μας και την απαίτηση μας για ΑΜΕΣΗ αλλαγή συντάγματος με ότι αυτό συνεπάγεται. Εάν θέλουμε να κάνουμε την χώρα μας δική μας οι πολιτικοί φεουδάρχες και τα τσιράκια τους πρέπει να τελειώνουν. Τα δαχτυλίδια και η κληρονομικότητα στην εξουσία πρέπει να γίνουν παρελθόν και όποιος αξίζει να διεκδικεί την ψήφο του λαού.

Πιστεύει κανένας ότι έχουμε συνταγματική δημοκρατία ?


ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.