Πολιτικός Αμοραλισμός


Ζούμε στην χειρότερη πολιτική περίοδο της νεώτερης ελληνικής ιστορίας. Από της δημιουργίας του ελληνικού κράτους, αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν υπάρχει στην ιστορία κάτι ανάλογο. Έχουμε πολιτικούς οι οποίοι σίγουρα δεν υπηρετούν το κοινό συμφέρον. Τους βλέπουμε όλους ,ανεξαρτήτως κόμματων να προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι αγωνίζονται για το συμφέρον του , και καθημερινά να διαπιστώνουμε ότι μας κοροϊδεύουν χωρίς ίχνος ντροπής.

Όλοι επαγγέλλονται την διαφάνεια και όλοι μας έχουν καταληστεύσει και κανένας δεν δίνει λόγο. Να βγαίνει ο κλέφτης πολίτικος να λέει ότι χρηματίστηκε και να μην συλλαμβάνετε, να φτάνουν μέχρι την πόρτα της ανύπαρκτης δικαιοσύνης και να μπαίνει το όλο θέμα στις καλένδες και να ξεχνιέται (όπου θέλουν). Να έχουμε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ τα οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό που συμβαίνει είναι το καλύτερο.


Βλέπουμε ένα πρωθυπουργό να μας έχει καταντήσει περίγελο του κόσμου και μια ομάδα πολιτικών 153 που χρόνια κυβερνά την χώρα να τον στηρίζουν σαν υπνωτισμένοι. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ διότι σίγουρα αυτά είναι ανώμαλα πράγματα. Υπάρχει ένας λογικός άνθρωπος ο οποίος μπορεί να πιστέψει ότι όλοι αυτοί δεν είναι ανθέλληνες? Τι παραπάνω πρέπει να κάνουν?
Βλέπουμε έναν Καρατζαφέρη να φωνάζει να γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και να μένει έξω από την κυβέρνηση για ποιο λόγο? Μια αριστερά η οποία αν μη τι άλλο ζει στην εποχή του Άρη και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ,δεν διδάχτηκαν από την ιστορία? Μια Μπακογιάννη η οποία πιστεύει ότι προσφέρει πατριωτικό έργο αλλά και αυτή να είναι χρόνια στην πολιτική και να έχει διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στην καταστροφή της χωράς αλλά να μην θυμάται τίποτε ,και κάποιους πολιτικούς οι όποιοι την ακολουθούν.

Εάν όλοι αυτοί δεν είναι αμοραλιστές τότε τι είναι ? Εάν δεν είναι προδότες και επικίνδυνοι τότε τι είναι?

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι διότι πιστεύω ότι τα χειρότερα έρχονται, με νέα μέτρα ,με νέες κλοπές του δημοσίου χρήματος κλπ. Η δικαιολογία ότι «δεν ήμαστε όλοι ίδιοι» δεν τους πιστεύει κανένας διότι όποιος στηρίζει αυτή την αλητεία είναι ΙΔΙΟΣ. Όσο για την δικαιοσύνη κανένας λόγος διότι δυστυχώς στηρίζει το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα βολεμένη στις πολυθρόνες τους.

Η προσπάθεια ορισμένων να πείσουν ότι φταίει ο λαός διότι συμμετέχει σε αυτή την ληστεία της χωράς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι και ανόητος και επικίνδυνος για τον απλούστατο λόγο, ο λαός ψηφίζει κυβέρνηση ,δεν διαμορφώνει πολιτικές. Ο κόσμος βολευόταν με αυτή την ψεύτικη κατάσταση διότι δεν γνώριζε την αλήθεια τώρα θα συμφωνήσω ότι γνωρίζει. Όποιος λοιπόν ακόμη υποστηρίζει ψεύτες και αλήτες είναι ένας από αυτούς. Ας επιλέξουμε τους φίλους και τους πατριώτες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.