Δικαστική Παρωδία

Ελλάδα 2011 η χώρα της διαπλοκής, της υποταγής , της ανοησίας και της καταρράκωσης κάθε αξίας. Με την ενέργεια των δικαστών να διατάξουν τον εγκλεισμό στην φυλακή ενός πρωτεργάτη της αμφισβητούμενης υπόθεσης του βατοπαιδίου ενός ρασοφόρου καλόγερου προσάπτοντας σε αυτόν όλες τις αμαρτίες της υποθέσεως αυτής είναι μεγάλη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Μας ξαναφέρνουν στις μνήμες μας τις ημέρες εκείνες όπου η πασοκική νομενκλατούρα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δημιουργήσει το όλο θέμα και να το αναδείξει ως το μέγα σκάνδαλο του αιώνα. 

Εγώ ως απλός πολίτης θέλω να ρωτήσω σε όλους αυτούς τους δικαστές;
 

α. Ποια η ζημία του δημοσίου και πόσα χρήματα καταχράστηκε ο ηγούμενος ,καθώς και που σπαταλήθηκαν αυτά τα ποσά?
 

β. Ο ηγούμενος ενεργούσε αυτόβουλα ή με δικαστικές αποφάσεις και αποφάσεις κυβερνητικών παραγόντων από όλες τις κυβερνήσεις? Αυτοί που υπέγραφαν τις αποφάσεις τι ήταν ηλίθιοι , βλάκες που τους κορόιδεψε ένας πανέξυπνος καλόγηρος, ή τους απαλλάσσετε γιατί κάποιοι ανθέλληνες τους προστατεύουν?
 

γ. Είναι ο μόνος εμπλεκόμενος στην υπόθεση και γιατί δεν φυλακιστήκαν και οι άλλοι?
 

δ. Ιστορικά τα χρυσόβουλα είναι τίτλοι κυριότητας οι οποίοι δεν αμφισβητούνται από κανένα κράτος ούτε από τους τούρκους, αλλά κατάφεραν ανιστόρητοι δικαστές και δημοσιογράφοι παπαγαλάκια να δημιουργήσουν μέγα θέμα για να πλήξουν την εκκλησία , τα όσια της χωράς και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ.
 

ε. Νομίζουν ότι η παρουσία και η φύλαξη με πάνοπλους αστυνομικούς του γέροντα στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ προσάπτουν τιμή και δόξα στην ελληνική Δημοκρατία? Που είναι οι κυβερνώντες οι υπερασπιστές του δίκαιου έδωσαν ένα όρκο προς την πατρίδα και το σύνταγμα κατά την ορκωμοσία τους γιατί το ποδοπατούν? Γιατί επέτρεψαν αυτήν την ανούσια ενέργεια η οποία είναι κατασυκοφάντηση της ορθοδοξίας?
 

στ. Πιστεύει κανένας ότι η ενεργεία αυτή έγινε για την απονομή της δικαιοσύνης και δεν είναι υποκριτική 
η οποία κρύβει άλλες σκοπιμότητες ?
 

ζ. Είναι αλήθεια ότι ως επιχείρημα για την σύλληψη του αναφέρθηκε η πρόσφατη επίσκεψη του στην Ρωσία ? Εάν αυτό αληθεύει τότε να είστε σίγουροι ότι θα δούμε πολύ χειρότερα από την οικονομική λεηλασία της χώρας.
 

η. Ο ηγούμενος κατά την άποψη μου τι έκανε? Προσπάθησε να αξιοποίηση την περιουσία της Μονής χωρίς να έχει μέχρι σήμερα κατηγορηθεί ότι έκλεψε ένα ευρώ παρά τους αλλεπάλληλους ελέγχους για να εξευρεθεί κατάχρηση ή ζημία του δημοσίου. Εάν παρανόμησε να μας πουν σε τι και πόσο ζημίωσε το δημοσιο? όταν άλλοι έχουν κλέψει αμύθητα ποσά και κυκλοφορούν ελεύθεροι ?
 

Εάν αποδεδειχθεί η αθωότητα του όπως το κανάλι ΣΚΑΙ στοιχειοθέτησε τότε ζούμε σε μια μεσαιωνική τύπου δικτατορία η οποία όμοια της δεν έχει ζήσει το έθνος.
 

Να είστε σίγουροι όμως ότι ο εγκλεισμός του ηγούμενου στην φυλακή θα ανάψει φωτιές που δεν μπορείτε να αντιλήφθητε , διότι δεν διώκετε ένας καλόγηρος αλλά η ΙΔΙΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ με τον τρόπο που γίνεται η όλη διαδικασία. Εκτός και εάν υπάρχει άλλο σχέδιο σε εφαρμογή για την τελεία διάλυση της χώρας.





Στέλιος Κανταράς

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα απλά στην Ελλάδα γίνονται δύσκολα. Με μια απλή φυλάκιση ενός ηγούμενου κατάφεραν να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο με την Ρωσία οι αστέρες της κυβερνητικής νομενκλατούρας. Αυτό βέβαια μόνον στην Ελλάδα μπορούσε να γίνει από ανίκανους πολιτικούς και από δικαστές οι οποίοι ενεργώντας με μισόκλειστο μάτι ως προς την απονομή της δικαιοσύνης έκλεισαν έναν άνθρωπο φυλακή ο οποίος όχι μόνον δεν είναι επικίνδυνος αλλά πιθανόν να αθωωθεί. Έχουμε δε τον κύριο Κοντό Βουλευτή της νέας δημοκρατίας ο όποιος ζητά να δικάσει για την εν λόγο υπόθεση και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΩΦΕΥΕΙ. Αν αυτή είναι δημοκρατία τότε δυστυχώς έχουν αλλάξει οι έννοιες και εμείς ζούμε σε άλλη χώρα.
Ο Ρώσος Πουτιν όχι μόνον θα εκμεταλλευτεί το γεγονός αλλά θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα όσο πλησιάζουν οι εκλογές που κατά την γνώμη μου όλοι αυτοί που τα δημιούργησαν δεν μπορούν να τα φαντασθούν. Όσο για τα ΜΜΕ είναι οι ποιο αισχροί προπαγανδιστές οι οποίοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκνευρίζουν τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.