Αχ Λήμνο πως σε καταντήσανε

Από τον Ιωάννη Τριανταφυλλίδη
Οι εικόνες που σας παρουσιάζω είναι από τη Λήμνο. Στη πολυδιαφημισμένη περιοχή των Καβειρίων και της σπηλιάς του Φιλοκτήτη. Πότε επιτέλους θα δείξουμε λίγο σοβαρότητα και θα ασχοληθούμε σοβαρά με τον τουρισμό και τη φροντίδα του πολιτισμού που μας άφησαν οι πρόγονοί μας; Δείτε με τα ίδια σας τα μάτια. Ταμπέλες που λένε ότι υπάρχει ολισθηρότητα. Γιατί; Διότι κανένας δεν σκέφθηκε να φτιάξει ένα μονοπάτι από σκαλάκια έστω και χωμάτινα.  Διαβάστε και δείτε παρακάτω και άλλες Λημνιακές πρωτοτυπίες...







Τα αγκάθια μέσα στο διάδρομο και τα χορτάρια άκοπα τα βλέπετε; Δυστυχώς τα βλέπουν και οι ξένοι που έρχονται να μας επισκεφθούν και τα σχολιάζουν. Δεν είναι κουτόφραγκοι.






















 Καλά τα σκαλοπατια αυτά δεν τα βλέπει κανένας;  Τέτοια προχειρότητα και αγαρμποσύνη μόνο στη Λήμνο θα μπορούσαμε να δούμε. Φαντασθείτε ένα καρότσι ΑΜΕΑ να επισκέφθεί το χώρο ή μικρά παιδάκια.







Οι φωτοφραφίες μιλάνε μόνες τους. Προχειρότητα- Ανευθυνότητα και έλειψη σεβασμού στην ιστορία μας στο τουρίστα που έρχεται από χιλιάδες μίλια μακρυά.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ για τους κουλτουριάρηδες της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα έπρεπε να ντρέπονται για την εικόνα αυτή.

Πότε επιτέλους θα γίνουμε σοβαρή χώρα;

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.