Συμβαίνει και σένα;


Αγαπητέ φίλε

Συμβαίνει και σε εσένα να:

-Κοιτάς το ρολόι σου αλλά μετά δεν ξέρεις τι ώρα είναι, οπότε ξανακοιτάς, αλλά πάλι δεν ξέρεις.

-Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μετά στέκεσαι σαν ηλίθιος επειδή δεν ξέρεις γιατί μπήκες.

-Ανεβαίνεις τις σκάλες και νομίζεις ότι υπάρχει ακόμα ένα σκαλί αλλά δεν υπάρχει...........

-Σε παίρνει ο ύπνος αργά το απόγευμα στον καναπέ και όταν ξυπνάς στο σκοτάδι δεν έχεις ιδέα τι μέρα είναι.


-Μετά από μία κουραστική μέρα στο δρόμο γυρνάς σπίτι και βγάζεις τις κάλτσες σου. ΞΕΡΕΙΣ ότι θα τις πετάξεις στα άπλυτα, αλλά παρ' όλα αυτά πριν τις ρίξεις μέσα, τις μυρίζεις μία φορά.

-Περπατάς στο πεζοδρόμιο και θέλεις να μην πατάς τις γραμμούλες, αλλα οι πλάκες έχουν λάθος μέγεθος! Είναι πολύ μικρές για να καλύπτεις μια πλάκα ανα βήμα και πολύ μεγάλες για δύο πλάκες ανά βήμα! Όποτε εκνευρίζεσαι και προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι.

-Βγάζεις το εσώρουχό σου για να μπεις στο μπάνιο και σου πέφτει στο πάτωμα, αλλά αντί απλά να σκύψεις να το μαζέψεις, το μαζεύεις με τα δάχτυλα του ποδιού, το πετάς στον αέρα και το πιάνεις με το χέρι. Μάλιστα, αν πιάσει με την πρώτη, αισθάνεσαι περήφανος.

-Ανοίγεις το ψυγείο να βρεις κάτι να φας, ψάχνεις αλλά δε βρίσκεις τίποτα, το κλείνεις, ψάχνεις κάπου αλλού και μετά ξανανοίγεις το ψυγείο, λες και στο μεταξύ έχει γεννήσει κάτι φαγώσιμο!

Αν όντως σου συμβαίνουν τότε  είσαι ένας καταπιεσμένος πατέρας, σύζυγός ή σύντροφος. Χρειάζεσαι διακοπές ή καινούργιο αμάξι. Όσο για καινούργια γυναίκα δεν θα στο συμβούλευα γιατί δεν θα άλλαζε τίποτα.

Ιωσήφ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.