Ποιός θα κυβερνήσει 7 Μαίου;


Κατά την επαφή μου με τους πολίτες της Λήμνου και της Λέσβου, στη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας διαπίστωσα τα παρακάτω:

    1.      Οι περισσότεροι ήθελαν να μιλήσουν, να εκτονοθούν και όχι να ακούσουν.
    2.      Εξέφραζαν την πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος
    3.      Δεν είχαν καμία ελπίδα για διέξοδο από την κρίση
    4.      Πάρα πολλοί αναποφάσιστοι (πλειοψηφία)
    5.      Πλήρη αποιδεολογικοποίηση και σύγχυση των απόψεων τους
    6       Στοχευμένες διαπιστώσεις συνοδευόμενες από απουσία λύσεων
    7.      Σιωπή, αποδοχή, απόρριψη, αγανάκτηση, και φανατισμός.

Αυτό το μωσαϊκό τάσεων και απόψεων ,ανάμικτη με ένα γενικότερο κοινό αίσθημα απελπισίας , συνθέτουν το πάζλ της σημερινής κοινωνίας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα τηλεπαραθυρα με τα 36 κόμματα που όλοι κλαίνε πάνω από το πτώμα της ελληνικής οικονομίας χωρίς να δίνουν λύσεις που θα την αναστήσουν και θα της δώσουν τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Έτσι λοιπόν στο ερώτημα ποιος θα κυβερνήσει στις 7 Μαΐου , η απάντηση είναι η λογική. Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς

Εμείς  προτρέπουμε τον Λήμνιο και Λέσβιο πολίτη να συνδυάσει την λογική με την εμπειρία. Προτείνουμε να ψηφίσει ως εκπρόσωπό του  τη υποψήφια βουλευτή Μόλλη Μαχαίρα

4 σχόλια:

Θεόδωρος Μπαβέας είπε...

Αγαπητή Μολη

Είναι εντυπωσιακός ο απολογισμός που έκανες κατά την προεκλογική σου εκστρατεία και διακρίνω την ειλικρίνεια σου την πολιτική σου διαίσθηση ,και τον ορθό πολιτικό κριτικό λόγο σου , εκφράζοντας μάλιστα και τον παραλογισμό που αποκομίζεις όταν πολύ σωστά λες ότι στα τηλεπαραθυρα αυτοθαυμάζονται όλοι και κλαίνε όχι μόνο στο πτώμα της Ελληνικής οικονομίας αλλά και στα πτώματα των ελλήνων πολιτών του οικονομικού πολέμου που βρισκόμαστε αφού οι ίδιοι μας οδήγησαν
Ενώ ως πολίτης και όχι ως πολιτικός αντιλαμβάνεσαι τον υπερτροφικό εγωισμό τους, κυρίως των εκπρόσωπων του δικομματισμού που μας οδηγούν μέσα από τον προεκλογικό τους λόγο με τα παρά πολλά ΘΑ σε δύσκολο δρόμο μιας προδιαγεγραμμένης αβεβαιότητας όπως έξαλλου έχουν ορισμένοι δηλώσει.. και δηλώνουν ακόμα . ΑΦΟΥ ακολούθησαν τον εύκολο δρόμο των μνημονίων και όχι σοβαρές μεταρρυθμίσεις και δημοσιονομική πειθαρχεία που έπρεπε να έχουν κάνει αυτοί που μας κυβέρνησαν

4-5-2012 Πάντα με υγεία σου εύχομαι καλή επιτυχία

admin είπε...

Κύριε Μπαβέα
Ο κριτικός σας πολιτικός λόγος είναι διδαχή σε μας τους νεώτερους. Οι σκέψεις σας έστω και αν διαφωνούμε μας δέιχνουν την καθαρή άποψή σας. Ειδικά όταν εσείς με τη προσωπική σας φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά σας επιτρέπει ναγνωρίζετε καλά τιςηγετικές του ικανότητες. Εσείς που πολιτευτήματε μαζί του μπορείτε να διαβεβαίωσετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο ότι είναι ο υπερκομματικός ηγέτης που θα μας βγάλει από τη δίνη.
Περιμένουμε λοιπόν τη στήριξή σας στον Αντώνη και επειδή αγαπάτε τη Λήμνο να στηρίξετε τη Μόλλη Μαχαίρα. Πρέπει να είμαστε ώριμοι και υπεύθυνοι ´Ελληνες και όχι "καμένοι έλληνες"

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν ο κ.ΜΠΑΒΕΑΣ γνωρίζει προσωπικά τόν κ.ΣΑΜΑΡΑ και δεν θυμάμαι να πολιτεύτηκε με τήν ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.Εκείνο όμως πού ξέρω καλά είναι οτι σε αυτές τίς εκλογές δέν στήριξε την κ ΜΑΧΑΙΡΑ, ούτε τόν κ.ΣΑΜΑΡΑ. Στήριξε τόν κ. ΓΑΛΗΝΟ καί τον κ.ΚΑΜΕΝΟ. Αρα τά συγχαριτήρια καί τά θερμά λόγια αν μη τι άλλο είναι υποκρητικά .

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.