Λίστα Κλέφτες- Πολιτικοί απατεώνες δικαιοσύνη σε νάρκωση ή ανυπαρξία;

Ζούμε σε μια χώρα τελικά όπου οι νόμοι είναι για τους ποπολάρους και για τους κλεφτοκοτάδες. Ζούμε στην Ελλάδα όπου η κληρονομική εξουσία έχει ανάγει την ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ σε επίσημο πολίτευμα , το ψέμα είναι κάτι το όποιο υιοθετείτε από όλους για να επιτύχουν τον σκοπό τους. ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα πρόεδρο ο οποίος έχει εξαφανιστεί κρυμμένος στο ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ και ξέχασε ότι οι κόποι και οι θυσίες του ελληνικού λαού με όλο αυτό το συρφετό ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. .......................


Και μέσα σε όλα αυτά εμφανίζεται μια λίστα από κλέφτες η οποία γυροφέρνει στα συρτάρια των υπουργών ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ για την σωτηρία της χώρας και τελικά δεν υπάρχει υπεύθυνος. Εάν σήμερα με αυτά που συμβαίνουν και ακούμε υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ έλληνας που να πιστεύει ότι με αυτό το αλητήριο θα σωθεί η χώρα τότε λυπάμαι αλλά έχουμε χάσει έστω και την παραμικρή ελληνική λεβεντιά και περηφάνια που έχει απομείνει.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?

Άμεσα να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας από ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ οι οποίοι να οδηγήσουν την χώρα σε ανάπτυξη με μονό στόχο την σωτηρία των ελλήνων.

Να συγκροτηθεί άμεσα ειδικό δικαστήριο ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.
Να γίνει άμεσα συντακτική συνέλευση για νέο σύνταγμα ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ αυτό που έχουμε γιατί είναι γιαλαντζή σύνταγμα , το όποιο να είναι πραγματικό σύνταγμα για την προστασία του πολίτη και όχι για τα φέουδα και τις πολιτικές οικογένειες που από το 1821 ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.