Η Μόλλη Μαχαίρα, στην Πολιτική Επιτροπή τής Ν.Δ.

Στην ανέλπιστα υψηλή δεύτερη θέση των γυναικών της Περιφέρειας κατέταξαν οι σταυροί που έλαβε μεταξύ των συνέδρων τής Ν.Δ., τη Λημνιά και πολιτευτή του κόμματος στο Νομό Λέσβου Μόλλη Μαχαίρα. Η κ. Μαχαίρα, λίγο πριν μεταβεί την Κυριακή στην Αθήνα για την εκλογή του νέου γενικού γραμματέα του κυβερνώντος κόμματος, δήλωσε στο «Ε» για την εκλογή της στο ανώτατο όργανό του ότι αποτελεί ακόμη μια φωνή της νησιωτικής Ελλάδας στο κέντρο λήψης των αποφάσεων.

«Η πορεία και η προσφορά μου στο κόμμα τής Ν.Δ. αναγνωρίστηκαν απ’ τους συνέδρους που με την ψήφο τους μού έδωσαν την τιμητική δεύτερη θέση στις γυναίκες της Περιφέρειας, της νέας Πολιτικής Επιτροπής τής Ν.Δ.», τόνισε η κ. Μαχαίρα, προσθέτοντας: «Εγώ θα είμαι ακόμα


μια φωνή απ’ το Βόρειο Αιγαίο για την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, και έτσι να με θεωρείτε.»

Σύμφωνα με τη γιατρό απ’ τη Λήμνο, «ο δρόμος που έχει χαράξει ο πρωθυπουργός, είναι δουλειά και πάλι δουλειά, κι όχι πολλά λόγια. Σ’ αυτές τις συνισταμένες εγώ θα εργαστώ μέσα απ’ την ιδιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, ώστε να μεταφέρω τα προβλήματα της νησιωτικότητας στο κέντρο λήψης των αποφάσεων για την επίλυσή τους, σε συνεργασία με τους βουλευτές μας και τις κομματικές οργανώσεις των νησιών.»

«Να εμπνεύσει αισιοδοξία…»

Σε άλλο σημείο της δήλωσής της με αφορμή την εκλογή της στην Πολιτική Επιτροπή, μόνη υποψήφια απ’ το Νομό Λέσβου, η κ. Μαχαίρα επεσήμανε πως «ζούμε σε ένα πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο που τα πάντα τίθενται σ’ αμφισβήτηση, σε μια οικονομική συγκυρία που κάνει τους πολίτες να αισθάνονται απειλούμενοι, ενίοτε και απελπισμένοι. Η παράταξή μας καλείται να εμπνεύσει την αισιοδοξία για το μέλλον, εντοπίζοντας τις διεξόδους και υλοποιώντας τις λύσεις.».
«Ελπίζω», κατέληξε, «και στη συνεργασία των μέσων ενημέρωσης, γιατί είναι απαραίτητα διότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πολιτικής κοινωνίας.»

 Μαρίνα Πολλάτου
  ΕΜΠΡΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.