Η Ισμήνη τους <έβαλε τιμωρία> και ζορίζονται ;

Προσωπικά συγχαίρω τους 3 γιατρούς για το ήθος τους.
Διάβασα την απάντηση στο άρθρο μου, που αναρτήθηκε στο site του Πέτρου. Δεν με ενδιαφέρει  ποιος το έγραψε.  Ο συγγραφέας  του, κατοικο-εδρεύει στον υπόνομο του Νοσοκομείου και  κυκλοφορεί με ένα αποσμητικό μασχάλης στο χέρι, που όσο και να ψεκάσει δεν κάνει τίποτα παρά να ξεγελά τον εαυτό του για μερικά δευτερόλεπτα και μερικά εκατοστά. Ακόμη χειρότερα βέβαια είναι ότι εντυπωσιάζεται και από το πρόσκαιρο άρωμα φρεσκάδας του σιχαμένου αρουραίου που νομίζει ότι τον ανεβάζει η μαγκιά του πληκτρολογίου.

Και τώρα ας αφήσουμε τους αρουραίους στον υπόνομο του νοσοκομείου και ας μιλήσουμε για πολιτική…….

Θαυμάζω πραγματικά την προκλητική ισχυρογνωμοσύνη που θίγει «τα άγια των αγίων» επί παντός επιστητού, τρελαίνομαι όμως με τη πνευματόδικη παραδοξολογία με την οποία χλευάζεται η κοινή νοημοσύνη μας, με την δήθεν συντριπτική κρίση και πικρή ειρωνεία. Απλά  διατηρώ ένα διορατικό, βαθύ και αληθινό αίσθημα αγανάκτησης που βγαίνει από μέσα μου για την ατιμία του υπάρχοντος καθεστημένου  με πρόσχημα την δήθεν επαναστατική σοβαρότητα.

Tο κύριο, όμως, ζήτημα αυτών των δήθεν αριστερών συνδικαλιστών, δεν είναι μόνο η σχηματική πολιτική ανάλυση με την ανέξοδη επιστροφή στα παραδοσιακά εργαλεία της Aριστεράς, αλλά η εκλογικίστικη, η πολιτικάντικη εκμετάλλευση. Eίτε αυτή αφορά κάθε αίτημα, είτε αφορά κάθε διεκδίκηση, είτε αφορά κάθε μορφή αντίδρασης στο νοσοκομείο. Χωρίς όρους, χωρίς κριτήρια, χωρίς μέτρο. Φθάνει πια!!

Πρέπει να σταματήσει αυτός ο αγύρτικος, περιαυτολογικός και καυχησιάρικος τόνος και ιδιαίτερα η τόσο δυσάρεστη φλυαρία και επίδειξη για δήθεν «επιστήμη» που τελικά είναι ασχετοσύνη. Μάθετε λοιπόν επειδή με προκαλείτε ότι, για «μικροαστικό αναρχισμό» αναφέρεται ο καθηγητής Γ. Bούλγαρης και προέρχεται από τη διαφωνία του Μαρξ με τον Προυντόν.

Ο τσαρλατανισμός στην επιστήμη και η πολιτική προσαρμογή είναι αχώριστα από μια κάθε άποψη. Απομένει μονάχα ένα παρορμητικό κίνητρο, η ματαιοδοξία, και, όπως σ' όλους τους ματαιόδοξους, πρόκειται στο εξής μονάχα για την επιτυχία της στιγμής, για την εντύπωση της ημέρας. Έτσι σβήνει κατ' ανάγκη το απλό ηθικό τακτ, που κρατούσε πάντα λχ, έναν αριστερό με δεξιές τσέπες μακριά ακόμα και από τις ψευτοπαραχωρήσεις προς την υπάρχουσα εξουσία.

Υ.Γ. Όσο για τις δίαιτες, στο γατομούστακο και τον συντάκτη του άρθρου που αναρτήθηκε στο site του Πέτρου  προτείνω τροφές από eshop!!! παρότι δεν ειναι ειδικές για αρουραίους . Μη ξεχνάτε βέβαια ότι οι αρουραίοι τρώνε τα πάντα......... στο Νοσοκομείο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.