20 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε τον επόμενο Πρόεδρο της Νέας ΔημοκρατίαςΑγαπητοί μου φίλοι

Όλοι έχουμε πληγωθεί και στεναχωρηθεί με το εκλογικό φιάσκο. Έχουμε θυμώσει πολύ με τις αστοχίες και την ακαματοσύνη ορισμένων και το χειρότερο όλων είναι ότι, δώσαμε  το μήνυμα ότι υπάρχουν  και χειρότερα από την «κυβερνώσα Αριστερά».  Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα. Δεν αξίζει στους αγώνες μας. Δεν αξίζει στην Ιστορική Νέα Δημοκρατία.

Θα πρέπει όμως να  θέσουμε και το ευρύτερο πρόβλημα πού δείχνει να ταλανίζει τη χώρα μας. Εντάξει, πειστήκαμε πώς οι νοοτροπίες του παρελθόντος  είναι για δυσθανασία: Όχι όμως η  γνώση, το ηθικό, η φιλοπατρία και το ήθος. Αυτά θα πρέπει να τα προβάλουμε. Όταν καταρρεύσει ἡ συριζοκυβέρνηση θα έρθει ἡ «τεχνοκρατική» ή η «οικουμενική» λύση, για να αποδείξει πώς είναι φτιαγμένη από την ίδια συνταγή. Και μετά; Υπάρχει καμιά εφεδρεία για την Ελλάδα;

Φυσικά και υπάρχει. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ας αφήσουμε την απογοήτευση, το θυμό, την πίκρα  την εγκατάλειψη και τη διχόνοια  και ας πάρουμε το  μέλλον μας στα χέρια μας...Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο κατήφορος, ο μόνος δρόμος για να επιστρέψει η μεγάλη μας Παράταξη για το καλό του Τόπου,  είναι η συμμετοχή μας.

Στις 20 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε τον επόμενο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Ηγέτη της μεγάλης μας Παράταξής μας, τον επόμενο πρωθυπουργό  που θα αναλάβει με σταθερότητα και συνέπεια το τιμόνι της χώρας και θα μας κάνει περήφανους!

Πρέπει να προχωρήσουμε σε τομές για να κάνουμε το κόμμα μας σύγχρονο, ανοιχτό στην κοινωνία. Ένα κόμμα, που ακούει, δημιουργεί, εξελίσσεται. Που δε φοβάται το νέο ή το προοδευτικό, αλλά συνθέτει, ζυμώνεται και πρωτοπορεί. Ένα κόμμα πολιτών και όχι μηχανισμών. Μια νέα συλλογικότητα που θα αλλάξει την Ελλάδα.  

Ας συμβάλουμε όλοι για μια νέα εθνική προσπάθεια και μια συμμαχία των ανθρώπων της παραγωγής. Για ένα δίκαιο Κράτος και μια ορθολογική διακυβέρνηση. Για μια χώρα της Αριστείας και της προκοπής. Για μια Ελλάδα της παραγωγής.

Μόλλη Μαχαίρα
μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.