Κ......έλληνες

Σωστά το τραγούδησε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Κάτι ήξερε ο Νιόνιος.

Με απέραντη απογοήτευση διάβασα στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ανώνυμο σχόλιο συντάκτη που... οργίλος αναφέρεται στο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και στη δήθεν χρηματοδότησή του από το ελληνικό κράτος. Χωρίς κανένα στοιχείο, ως είθισται από σοβαρούς δημοσιογράφους, ο εξαγριωμένος συντάκτης ευρισκόμενος, όπως άλλωστε και όλη η εφημερίδα, σε 
 εθνικιστικό παραλήρημα γράφει πως το Ελληνικό Παρατηρητήριο... τόλμησε να καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές τα απαράδεκτα και μιλιταριστικά συνθήματα ΟΥΚάδων που ακούστηκαν στην παρέλαση. Γιατί το να τραγουδάς ότι θα σφάξεις παιδιά Αλβανών ή Τούρκων είναι, κατά τον δημοσιογράφο, μαγκιά. Αν βεβαίως το τραγουδούσαν αλλοδαποί για τα δικά μας παιδιά θα το... επικροτούσαμε.

Αυτό θα πει πολιτισμός. Γιατί και οι αρχαίοι Έλληνες για τους οποίους είμαστε δικαιολογημένα υπερήφανοι αυτές τις αρχές πρέσβευαν. Επίσης, ο Χριστός στα κηρύγματά του δεν μίλησε για αγάπη αλλά για το πώς θα εξοντώσουμε τους αλλόθρησκους. Γιατί άλλωστε είναι γνωστό πως οι ξένοι μάς έφεραν σε αυτή την άθλια κατάσταση. Αυτοί προσέλαβαν 800.000 αργόσχολους στο δημόσιο.

Αυτοί έπαιρναν τις αγροτικές επιχορηγήσεις και αγόραζαν Μερσεντές. Αυτοί μας κουβάλησαν τους Μαντέληδες, τους Ακηδες και τους Βουλγαράκηδες. Αυτοί μας έμαθαν ότι σε αυτή τη χώρα μπ... κανείς δεν υποχρεώνεται να υπακούσει σε κανέναν νόμο. Αυτοί μας έδειξαν να σκοτωνόμαστε καθημερινά στους δρόμους επειδή είμαστε "μάγκες οδηγοί".

Ευχαριστώ για τη δημοσίευση,
Αρης Νόμπελης


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικη δημοσιευση θα θελαμε περισσοτερα κειμενα κυριε Νομπελη

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.