Οι βολεμένοι και οι καιροσκόποι

Γράφει ο Παρατηρητής

Ελλάδα 2011.

Πιστεύω ότι στο μέλλον οι ιστορικοί θα έχουν την περίοδο που διανύουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή. Εάν κάποιες περιόδους οι έλληνες αισθάνονται υπερηφάνεια για το παρελθόντους η χρονική περίοδος αυτή θα είναι με τα μελανότερα χρώματα. Βλέπουμε ανθρώπους οι οποίοι δηλαδή εξελέγησαν με την ψήφο μας αντί να αγωνίζονται για την ευημερία του ελληνικού λαού να μας χρησιμοποιούν ασύστολα ,να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας σα να είμαστε ηλίθιοι. ΜΠΟΡΕΙ να είμαστε διότι κατόρθωσαν τα τελευταία χρόνια να μας αφαιρέσουν κάθε δυνατότητα αντίδρασης.

Αυτοί οι οποίοι βολεύτηκαν με το σύστημα και οι καιροσκόποι οι οποίοι καραδοκούν έχουν κάνει τους Έλληνες άβουλα όντα οι οποίοι περιμένουν τον από μηχανής ΘΕΟ να μας σώσει. Δυστυχώς όμως ΔΕΝ υπάρχει (ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ-ΓΟΝΑΤΑΣ-ΠΑΓΓΑΛΟΣ- ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) ΜΑΣ ΤΛΕΙΩΣΑΝ.!!!!. ΕΑΝ ΑΜΕΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν αντίδραση ,εάν ΑΜΕΣΑ δεν ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ εναντίον όλων αυτών των κλεφτών ,όλου αυτού του αληταριου τότε αυτό που θα δούμε μπροστά στην σημερινή κατάσταση δεν θα είναι τίποτε.
Δεν είναι δυνατόν φίλοι μου να μας σώσουν οι άνθρωποι που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση με τι κλεψιές τους και με τις ψευτιές τους. Δεν είναι δυνατόν να μας οδηγήσουν οι πουλημένοι αλλα και οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ιδανικά. ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.
Ακόμη και σήμερα βλέπουμε όλους να κονταροχτυπιούνται δήθεν για το ποιος θα μας πούλησει καλύτερα. Και όμως τους ανεχόμαστε ακόμη.
Η ιστορία όμως δεν συγχωρεί, και τιμωρεί αυτούς που δεν διδάσκονται. ΕΜΕΙΣ ξεχάσαμε την ιστορία μας ,μας κορόιδεψαν και όμως τους πιστέψαμε. Αλλοίωσαν κάθε ιερό και όσιο και εμείς συνεχίζουμε να τους ανεχόμαστε. ΓΙΑΤΙ¨? Ο κόσμος τελικά μήπως όντως είναι συνυπεύθυνος για ολη αυτή την κατάσταση?
Θα μου πει κάποιος μα η ΝΤΟΡΑ ΕΚΑΝΕ κομμα και καποιοι έτρεξαν να ενταχθούν σε μια πολιτικό που το μόνο ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ είναι ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Μέχρι πριν που ήταν στη νέα Δημοκρατια αλλα έλεγε σήμερα αλλα λέει. Πότε έλεγε αλήθεια τότε η σήμερα.
Όσο για τους τοπικούς υποκριτές υπομονη.Τα ψέματα τελειώνουν και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Στήριξαν και στηρίχθηκαν από τους απατεώνες της πολιτικής και τα κονόμησαν και αυτοί να δούμε πως θα τα δικαιολογήσουν.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.