Χρέη στο Δήμο Μύρινας

Γράφει ο Παρατηρητής

Τελικά παρουσιάσθηκαν από την νέα Δημοτική Αρχή τα χρέη των παλαιών δήμων. Προσπαθώντας να είμαι θετικός και χωρίς να θέλω να κρίνω τους παλαιούς δήμαρχους νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι εις βάρος του Λημνιακου λαού διότι σε κάθε περίπτωση εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε το αποτέλεσμα. Ο νέος δήμαρχος θα έπρεπε να καλέσει τους αρμόδιους ελεγκτές να προβούν στον έλεγχο των οποίων στοιχείων ώστε το αποτέλεσμα να είναι τελεσίδικο. Το στρογγύλεμα δεν νομίζω ότι θα κάλυψη κανένα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τα στοιχεία που θα παρουσίαζαν καποιοι τα ΕΧΑΣΑΝ? Τι έλεγαν κάποιοι στα μικρόφωνα? ΡΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!! Τελικά τίποτε δεν μας σώζει. Εάν η ίδια Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν μπορεί να είναι ειληκρινεις στους δημοτες φαντασθείτε η κυβέρνηση.

Όταν στις εκλογες είπα για χρέη του δήμου Μυρινας καποιοι φώναζαν ότι ΔΕΝ γνωρίζω και ότι ο δήμος έχει πλεόνασμα. Στα καφενεία αλλα αποτελέσματα κυκλοφορούν ότι καποιοι δήμοι τα έχουν ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ, και ότι τα χρέη είναι διαφορετικά. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ έτσι?

Ο Δήμαρχος πρέπει να λάβει υπεύθυνα θέση, και να μας πει εάν τα παρουσιασθέντα στοιχεία είναι ΤΕΛΙΚΑ. Διαφορετικά θα είναι συνυπεύθυνος εάν παρουσιασθούν αλλα στοιχεία.
Θα πρέπει να αντιληφθούν όσοι ασχολούνται πλέον με τα κοινά ότι, οι εποχές του «σκάσε και κολύμπα» πέρασαν, εάν βέβαια το έχουν καταλάβει τα ίδια πρόσωπα που το εφάρμοσαν.
Η διαφάνεια ,η ενημέρωση του πολίτη αλλα και η αντικειμενικότητα θα πρέπει να είναι ο φάρος κάθε ενός που ασχολείται με τα κοινά. Τελείωσαν τα κλειστά γραφεία και οι συνομωσίες. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και ΟΧΙ για να υπηρετούμε την κομματική αναλγησία την ΚΛΟΠΗ την ψευτιά και την υποκρισία.

Οι εθνοπατέρες και οι αναντικατάστατη απέδειξαν ότι είναι ΨΕΥΤΕΣ- ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
Ας ξεκινήσουμε τουλάχιστον από την τοπική εξουσία που τόσα χρόνια αγωνίζεται? για την ανάπτυξη του νησιού και ας κρίνουμε τους αγωνιστές καλόπιστα αλλα εκ του αποτελέσματος του καθενός .Τα αποτελέσματα είναι αποθαρρυντικά σε όλα τα επίπεδα .Και εγώ ερωτώ κανένας δεν ευθύνεται για όλα αυτά? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ όπως η κυβερνητική .Εσείς λέτε εμείς σας γράφουμε…..

Ο κόσμος πρέπει πλέον να είναι απαιτητικός να ζητάει αυτό που του ανήκει και να μην φοβάται να τους κρίνει, ας γίνουμε αυτό που ιστορικά διέκρινε τον ΕΛΛΗΝΑ .ΕΥΘΥΤΗΤΑ-ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ-ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ-ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και τόσα αλλα. Τέλος στα σαλιγκάρια και τους οσφυοκάμτες. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ διότι δεν έχουν δει την φάτσα τους στον καθρέπτη. ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ γιατί η αλήθεια πλέον δεν κρύβεται.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.