Αχαρακτήριστοι καιροσκόποι


Γράφει ο Ακρίτας

Έρχονται οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα ο κόσμος θέλει να μετακινηθεί άλλοι από Αθήνα άλλοι από βόρειο Ελλάδα αλλά ΜΕ ΤΙ; Ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες πρόβλημα: πλοία για να γελάς. Αεροπορικές συγκοινωνίες πρόβλημα και αν βρεις εισιτήριο κόστος  Θα είναι τεράστιο.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΑΓΩΝΑ  να ΛΥΣΟΥΝ το συγκοινωνιακό πρόβλημα φέρνοντας καλύτερα και νεότερα πλοία.
Που είναι το πλοίο ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΣΚΑΜΑΓΚΗ; 
Σήμερα δεν υπάρχουν φωτογραφικοί διαγωνισμοί που φώναζε κάθε μέρα ο Σαρ…...  H παράταση των συμβάσεων για αντικατάσταση των πλοίων δεν τον ενοχλεί. Προφανώς όχι, αφού δεν έχουμε ακούσει ούτε μία δήλωση του. Κοκορεύεται  ότι πήρε χιλιάδες σταυρούς, τους ψηφοφόρους του όμως τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια;

Και οι υπόλοιποι  δεν νιώθουν καμία ευθύνη ; Πέτυχαν να μείνει μόνο η ΝΕΛ και όλα λύθηκαν; Που είναι ο ανταγωνισμός; Αφού έφυγαν όλες οι υπόλοιπες ακτοπλοϊκές εταιρίες τώρα έχουν εξαφανισθεί ΟΛΟΙ.

Αν έχουν αίσθημα ευθύνης και εντροπής τουλάχιστον ας ζητήσουν μια συγνώμη και ας παραδεχτούν ότι έκαμαν λάθη, διότι με την  κατάσταση που επικρατεί σήμερα και με τη χαρακτηριστική σιωπή τους, επιβεβαιώνουν ότι η στρατηγική που είχαν δρομολογήσει  αποσκοπούσε να κοροϊδέψει  τον κόσμο και τίποτα άλλο.
Μήπως κάποιοι από αυτούς, αυτό  που στόχευαν ήταν η προβολή τους και το να κοροϊδέψουν τον κόσμο προεκλογικά ; Δεν ξέρω, διερωτώμαι. Διότι αν ήθελαν πραγματικά την λύση του προβλήματος έπρεπε σήμερα να έχουν το ίδιο σθένος για αγώνες όπως και τότε. Αλλά σήμερα δεν υπάρχουν εκλογές οπότε η αγάπη και το ενδιαφέρον για την ΛΗΜΝΟ πέρασε.
Οι Νέοι προεστοί μήπως νομίζουν ότι με μια επιστολή το πρόβλημα λύθηκε,
ή έχουν την εντύπωση ότι το υπουργείο θα δρομολογήσει τα δικά του πλοία
Γιατί να μείνουν στο νησί τα νέα παιδιά; Γιατι να δουλέψουν στο τόπο τους; Σε λίγα χρόνια έτσι πως πάμε, δεν θα μείνει στο νησί άνθρωπος να μας θάψει.
Είμαι πολύ θυμωμένος και αγανακτισμένος αλλά λόγω των αγίων ημερών δεν θέλω να πω περισσότερα. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον όλοι μαζί η Ανάσταση του Κυρίου να βοηθήσει και στην ανάσταση της Λήμνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.