Γιατί κύριε Δήμαρχε;

Από τον Παρατηρητή

Ο δήμος σε μια ανεξήγητη ενέργεια προχώρησε στην κατεδάφιση του κιόσκι που είχε κατασκευάσει προηγούμενος δήμαρχος διότι λέει το απαγόρευε η υπηρεσία αρχαιοτήτων. Δεν ξέρω εάν έτσι είναι αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτή η ενέργεια είναι σίγουρα λάθος για τους εξής λόγους .

α. Το κιόσκι έγινε με χρήματα των δημοτών και ο δήμαρχος πριν το κατεδαφίσει έπρεπε να έχει την γνώμη του δημοτικού συμβουλίου και όχι να αποφασίζει μόνος.

β. Η κατασκευή εξυπηρετούσε όλα τα καταστήματα που είναι στο χώρο και ήταν καλαίσθητη. Δεν ενοχλούσε και όλοι ήταν ικανοποιημένη. Τώρα κάθε κατάστημα θα βάλει την δική του ομπρελά και θα έχουμε ένα άθλιο χώρο, εκτός και εάν διώξουν και τα καταστήματα για να μην αλλοιώνουν το βυζαντινό χώρο κατά την άποψη των βυζαντιν……………. .

γ. Μπορούσε κάποιος να καθίσει στον χώρο με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες το καλοκαίρι και να φάει .Τώρα με τις ομπρέλες τι θα γίνει όταν έχει πολύ αέρα? Πως σκοπεύει ο δήμαρχος να λύση το πρόβλημα? Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ?

δ. Το κόστος κατασκευής ,κατεδάφισης ,τα υλικά, ποσό μας στοίχισαν? Τα υλικά θα αξιοποιηθούν η θα πάνε σαν τις πέτρες από την αγορά στον σκουπιδότοπο? ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ !!!!! και κανένας δεν θυμάται? (πέτρα ΚΑΡΥΣΤΟΥ ήταν και ακριβοπληρωμένη)
Μπορώ να θέσω πολλά ερωτηματικά αλλα δεν ξέρω εάν θα πάρω απάντηση. Γιατι είπαμε εσείς λέτε εμείς σας …………… Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο άρχισε πολύ στραβά να ενεργεί και χωρίς όραμα .Η εποχή που διανύουμε θέλει σίγουρα βήματα ,μελετημένες ενέργειες, για το συμφέρον του κόσμου και όχι το εκλογικό τους. Θα πρέπει οποιαδήποτε απόφαση η οποία έχει οικονομικό κόστος να είναι καλά μελετημένη και να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα για το συμφέρον των δημοτών. Κάθε ευρώ που δίνετε να έχει προσδιορισθεί ο σκοπός και να έχει την σχετική έγκριση.
Απ΄ ότι όμως καταλαβαίνω αλλα και έχω επισημάνει ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ διότι ο στόχος είναι άλλος.
Την ζημιά των καταστηματαρχών ποιος θα την καρπωθεί? Εκτός και εάν νομίζουν ότι θα πάνε οι επισκέπτες και οι ξένοι να καθίσουν σαν αρνιά σε ένα χώρο που δεν τους ικανοποιεί.
Να δούμε ακόμη τι θα δούμε.

Αλήθεια τον νέο δρόμο που ενέκριναν ποιος θα τον πληρώσει?????

Παρατηρητης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.