Η Ελλάδα η χώρα της ισχυρής οικονομίας και οι φτωχοί Τούρκοι


Από τον Παρατηρητή

Εξημερωτικό για να δουν πως είναι τα κράτη που θέλουν να είναι σοβαρά και που πάει οι Ελλάδα που υποτίθεται είναι χώρα ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!!!

Μετά τις πρόσφατες εκλογές (12 Ιουν 2011) στην Τουρκία και με τη «σαρωτική» νίκη του Ερντογάν με 50%, αναμένεται και η συγκρότηση της νέας κυβέρνησης στις αρχές Ιουλίου 2011.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το υπουργικό συμβούλιο θα αποτελείται από 20 Υπουργούς και 4 αντιπροέδρους της κυβέρνησης.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκλεγεί ο πρόεδρος της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Τζεμίλ Τσιτσέκ, μέχρι τώρα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Στο νέο σχήμα της κυβέρνησης θα συμμετέχουν και 20 αναπληρωτές υπουργοί, οι οποίοι θα έχουν και δικαίωμα υπογραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποδοχές της νέας κυβέρνησης θα έχουν ως εξής Α/Α

Υπουργοί
11.000 ΤΛ = 4.762 Ευρώ


Βουλευτές
10.700 ΤΛ = 4.632 Ευρώ

Αναπληρωτές Υπουργοί
9.000 ΤΛ = 3.896 Ευρώ

Υφυπουργοί
6.000 ΤΛ = 2.597 Ευρώ

Στις 26 Ιουν 2011 η ισοτιμία είναι : 1 Ευρώ= 2,31 ΤΛ

Τα παραπάνω τα γράφω μόνο και μόνο για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης με τις αντίστοιχες αποδοχές στη χώρα μας, ακόμα και σήμερα που ως χώρα είμαστε σε «ελεύθερη πτώση», γιατί είδα πολλούς να κάνουν δηλώσεις και να κόπτονται δήθεν και να συμπάσχουν (το συμπάσχω είναι χωρίς κόστος και νοερά) για τους χαμηλά αμειβόμενους μισθωτούς και συνταξιούχους, αλλά δεν είδα να κόβουν τίποτα από τα παραπανίσια που μπαίνουν στις τσέπες τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.