Αυτό το ξέρατε;

 Από  Αγνωστο 4/7/11

Ισονομία, ισοπολιτεία. Δικαιοσύνη,  Δημοκρατία αλλά για ποιούς;

Όλες οι παραπάνω λέξεις   κρύβουν την αγάπη και το σεβασμό σε μια κοινωνία ανθρώπων που έχουν την ιδιότητα να ξεχωρίζουν από τα   ζωώδη ένστικτα για να ονομαστεί ανώτερο ον και να επιβιώνει με τα ζώα και την φύση σε πλήρη αρμονία‼!

Όλα τα παραπάνω μία μερίδα που θέλουν να λέγονται άνθρωποι η ελίτ των πολιτικών των βορείων προαστίων και του Κολωνακίου που έχουν για γαρνιτούρα και επικάλυψη της βρομιάς τους  την μόρφωση και  τον υπουργικό ή βουλευτικό θώκο. Κοινωνικά αμόρφωτοι, κρύβουν την σαπίλα της ψυχής τους με προσχήματα ανάξια,  άπονα, άκαρδα, πρόστυχα, άδικα, δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι αλλά ούτε και ζώα. 

Αυτή η ελίτ κοινωνία δεν ξέρει τη σημαίνει να περιμένει η κυρά Σουλτάνα τη σύνταξη που συνεχώς μειώνεται,  τον εργαζόμενο που κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του, ή τον άνεργο που προσπαθεί να επιβιώσει με δανεικά.   Αυτά τα παραπάνω σιχαμερά όντα της ελίτ κοινωνίας φέρονται πρόστυχα στον λαό.  Τα οικονομικά μέτρα δεν ισχύουν για αυτούς που είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνοι για το οικονομικό χάλι, αλλά ενοχοποιούν τον λαό και του στερούν ακόμα και το δικαίωμα της ζωής. Κάποιοι λένε ότι ζηλεύουμε που ήταν έξυπνοι και κατάφεραν να έχουν λεφτά, βίλες, κότερα και άλλα εφήμερα καλούδια. Αλλά και όταν υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν τα απέκτησαν με τον νόμιμο τρόπο τι γίνεται; 

Η αλήθεια είναι ότι μονά ζυγά είναι ραμμένα για τα μέτρα τους. Νόμοι-διατάξεις δικαιοσύνη. Φθάνει πιά. Δεν πρέπει να φθάνουμε στα άκρα με τη βία εναντίον τους αλλά με αυτά που μαθαίνουμε κάθε μέρα είναι να τρελαίνεσαι.

Προχθές παραπέμφθηκε γνωστός υπουργός για το Δικαστήριο, με σοβαρό κατηγορητήριο.
Ξέρετε γιατί δεν πήγε φυλακή;

Στο ΦΕΚ τεύχος Α Νο. 97 της 29-4-2011, Νόμος 3961, Άρθρο 5 αναφέρεται επί λέξη:
‘…Κατά Υπουργού, εν… ενεργεία ή μη, δεν επιτρέπεται η έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής, σύλληψης και προσωρινής κράτησης. Επιτρέπεται η επιβολή περιοριστικών όρων, σύμφωνα με τα άρθρα 282 παράγραφοι 1, 2, 4 και 296 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 62 του Συντάγματος.

Για ποια ισονομία ισοπολιτεία δικαιοσύνη και δημοκρατία μιλάμε. Κοιτάξτε την ημερομηνία που εκδόθηκε:

 Όχι κύριοι δεν σας ζηλεύω ευτυχώς που κατάφερα να έχω ψυχή και δεν την αντάλλαξα με τον διάολο, όχι κύριοι δεν σας ζηλεύω σας σιχαίνομαι και καμιά φορά σας λυπάμαι, όχι κύριοι εγώ αγαπώ την φύση τον άνθρωπο  τα ζώα και μου αρκούν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.