Τι θέλει μια γυναίκα στη παραλία;

Από τη Λίλιαν  02/07/11

Τι  θέλει μια  γυναίκα  στη παραλία;

Μα προφανώς να κάνει μπάνιο θα έλεγαν οι περισσότερες. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Προφανώς οι γυναίκες θέλουν να κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία αλλά επιθυμούν και να μοιάζουν με μοντέλα που έχουν υγιή ομορφιά. Έτσι ταυτίζονται περισσότερο μαζί τους και επομένως προβάλλουν πολύ σεξουαλική εικόνα. Ιδιαίτερα οι «ασυνόδευτες γυναίκες». Αυτό είναι εμφανές στα μαγιό  και τη στάση του σώματος ιδιαίτερα δε στο βλέμμα που ίσως έχει περισσότερη σχέση από όλα αυτά τα  χαρακτηριστικά.

Τι θέλει λοιπόν μια γυναίκα στη παραλία;


Είμαστε κυρίες μου ένα μυστήριο που ίσως μείνει άλυτο για πολλά χρόνια ακόμα. Το μόνο δεδομένο σε μια γυναίκα τελικά είναι ότι πραγματικά δεν γνωρίζει ούτε η ίδια τι ακριβώς θέλει, την ίδια ώρα που ο άνδρας είναι  πιο προβλέψιμος. Αρκεί να τον παρατηρήσει κανείς πως αναριγά από ερεθισμό στη θέα των καλοσμιλεμένων οπισθίων που εισβάλλουν στο οπτικό του πεδίο στη παραλία. Μια γυναίκα δεν αρκείται σε αυτά. Την ακούς να μιλά απαξιωτικά για την εξωτερική εμφάνιση, την ίδια στιγμή που στη παραλία εκείνη που ορκιζόταν ότι την ενδιαφέρει μόνο μία αδελφή ψυχή, να ανασκιρτά στην αγκαλιά ενός Άδωνη, ενός αγάλματος ηδονής.

Κάτι ήξερε ένας Γάλλος συγγραφέας  όταν υποστήριξε ότι «οι περισσότερες γυναίκες παραδίνονται από αδυναμία παρά από πάθος. Γι’ αυτό συνήθως οι επιθετικοί άντρες τα καταφέρνουν καλύτερα από τους άλλους, ακόμα και όταν δεν είναι γοητευτικοί». Άλλωστε η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. . . κι η πλειοψηφία των ανδρών θέλω να πιστεύω ότι ξέρει από . . .καλή μπάλα. . .

Η γυναίκα πολύ απλά θέλει ιδιαίτερο χειρισμό φίλοι μου. Οτιδήποτε υπερβολικό το απεχθάνεται. Δεν θέλει ούτε υπερβολική καλοσύνη κι ευαισθησία αλλά ούτε και υπερβολικό ναρκισσισμό ή αλαζονεία. Της αρέσει ο συνδυασμός των πάντων για να μένει ευχαριστημένη και να μην έχει παράπονα.  Τρελαίνεται για τον αυθόρμητο άντρα, εκείνον δηλαδή που θα ενεργήσει  με πάθος εκεί που δεν το περιμένει ή θα της μιλήσει τρυφερά ψιθυρίζοντάς της στο αυτί κάνοντάς την με αυτό τον τρόπο να ανατριχιάσει ολόκληρη. Τρελαίνεται ακριβώς γιατί εκείνη τη στιγμή δεν της αφήνει περιθώρια επιλογής, μιας και την έχει πιάσει εκτός απροόπτου.

Ναι, μπορεί να είστε γοητευτικός και σέξι, και να της αρέσουν τα πονηρά σας κόλπα αλλά καμιά φορά χρειάζεται και μία διαφορετικού τύπου προσέγγιση.

Ναι λοιπόν η γυναίκα στη παραλία θέλει να είναι γυναίκα .......

Λίλιαν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.