Αυτοί είναι οι εθνοσωτήρες και οι υποκριτές του έθνους

Από τον Παρατηρητή

Η οικονομική κρίση που διανύουμε αφόρα δυστυχώς όλους τους Έλληνες εκτός της ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ νομενκλατούρας των 300 και του περίγυρου τους οι οποίοι συνεχίζουν να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και την θέση τους αδιαφορώντας για το τι γίνεται γύρω τους και την δυστυχία που έχουν φέρει. Το παρακάτω κείμενο είναι αδιάψευστο στοιχείο για να τους ΔΟΞΑΣΕΙ αλλά και να αφύπνιση και τους τελευταίους τυφλούς κομματάρχες.

Η Μιλένα Αποστολάκη είναι … 65 χρόνων ???...!!!!!!

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ !!!
«Μαζί μπορούμε και …σύνταξη ??»

Όχι, απλά…ανήκει στους εκλεκτούς «εθνοσωτήρες» αυτού του τόπου. Κι όμως αποτελεί γεγονός, η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος !!!

Η τέως υπουργός του Σημίτη που μας έκανε ευρω-κατόχους και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου βγαίνει στη σύνταξη πρόωρα από την Ολυμπιακή, με το νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός Α. Λοβέρδος…

Η σύνταξή της εκτιμάται ότι θα φθάνει τα 2.500 ευρώ/μήνα, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην ΟΑ. Τώρα, πόσο συχνά επισκέπτονταν τη δουλειά…κανείς δεν καλοθυμάται, αφού η κ. Αποστολάκη χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Όταν όλοι εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουμε – αν ποτέ πάρουμε – 850 ευρώ και αυτά στα 65… Τέτοια μάλιστα ήταν η λιγούρα της, που πίεζε συνεχώς το Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής, όσο πιο γρήγορα γίνεται…

Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2.500 ευρώ εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα 40 τους !!

Γι’ αυτά φταίει πάλι τοι ΔΝΤ ή τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, αυτούς που έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν και να κλείνουν τους δρόμους, για να υπερασπιστούν τα «κεκτημένα» τους ?

Αλλά βέβαια, όπως πολύ σωστά κάποιος είχε πει: «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».

Τέτοια ξελιγωμένη γενιά ανθρώπων δεν έχει ξαναεμφανιστεί στην Ελληνική ιστορία. Κάπως έτσι καταλήγουν με τρεις και τέσσερες συντάξεις ο καθένας !!

Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια, να δείτε που στο τέλος θα πουν ότι εμείς τους διαφθείρουμε !! Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαδίδουμε τα ρεζιλίκια τους. Και πρέπει να το κάνουμε. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ??????

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.