Ένωση Γεωργικών Συναιτερισμών και Κτηνοτροφία

Τελικά όσο ψάχνεις σε αυτόν τον άμοιρο τόπο διαπιστώνεις ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Το ότι σήμερα πάμε για πτώχευση ,ότι μας έκοψαν μισθούς και συντάξεις ,ότι κανένας δεν κουνιέται αλλά συνεχίζουμε τους ανεχόμαστε, όλα έχουν την εξήγηση τους.

Ψάχνοντας και ρωτώντας πως η ένωση έφτασε στην τραγική σημερινή κατάσταση ,πως δηλαδή έφτασε να έχει τεράστια χρέη , και πως κανένας δεν έχει δώσει λόγο ,διαπιστώνεις ότι όλα είναι στημένα νόμιμα ,και ότι όλοι βάζουν την ένωση μέσα νόμιμα με όποιον τρόπο…….


Το θέμα μας σήμερα είναι οι ζωοτροφές και τον ρολό που παίζει η ένωση στο παιχνίδι με την επιδότηση τους αλλά και την διανομή τους. Θα θέσω ορισμένα ερωτήματα για να προβληματίσουν τους εμπλεκομένους διότι τα θύματα της όλης υπόθεσης είναι οι κτηνοτρόφοι και αυτοί θα πληρώσουν στο τέλος την ζημιά . Ήδη άρχισαν κάποιοι να έχουν φτάσει σε βαθμό απελπισίας. (άρχισαν οι κατασχέσεις….)

1. Οι ζωοτροφές επιδοτούνται κι εάν ναι με ποιον τρόπο? Διότι κάποιοι αγρότες δεν το γνωρίζουν και υπογράφουν σε χαρτιά που δεν ξέρουν τι είναι.( εάν τα υπογράφουν και οι ίδιοι)

2. Η ένωση τι ρόλο παίζει και πως προστατεύει τον κόσμο για τον οποίο υποτίθεται ότι υπάρχει? Η ίδια τι ρόλο παίζει σε αυτό το παιχνίδι και γιατί κάποιοι δεν προμηθεύονται της ζωοτροφές από την ένωση που θα έπρεπε αλλά από αλλού?

3. Οι επιδοτήσεις που παίρνει η ένωση για τις ζωοτροφές πως τις μοιράζει στους αγρότες?

4. Επιδοτούνται μόνον οι ζωοτροφές που εισάγονται στο νησί ή και οι παραγόμενες ?

Πολλά ακόμη θα μπορούσα να θέσω ερωτήματα αλλά τα αφήνω διότι έχω και τις απαντήσεις για το μέλλον. Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι αυτή η χώρα δεν πρόκειται να επιβίωση εάν δεν σταματήσει η κομματικοποίηση και εάν δεν φύγουν οι κομματικοί από τις παραγωγικές δυνάμεις ,ώστε ο κόσμος να δει άσπρη μέρα. Εάν δηλαδή δεν αντιληφτούμε ότι η κομματικοποίηση των πάντων τελείωσε ,τότε αυτό που δούμε στην Λήμνο με την ένωση θα ξαφνιάσει πολλούς. Βέβαια τότε όπως συμβαίνει και σήμερα κάποιοι θα λένε ότι δεν γνώριζαν αλλά δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία. Σήμερα η ένωση έχει Διευθυντή και ποιον , διότι εάν δεν έχει σίγουρα νομικά κάποιοι παρανομούν ,και εάν το κάνουν εν γνώση τους καλώς , διότι ξέρουν γιατί το κάνουν, εάν όμως το κάνουν από άγνοια τότε είναι επικίνδυνοι και κουτοπόνηροι ,διότι αυτά που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον οι διοικούντες δεν θα μπορούν να πάρουν νομιμότητα από την γενική συνέλευση η οποία γίνεται για κάλυψη στο τέλος του συμβουλίου. Κάποιοι θα έχουν χάσει περιούσιες και η νομιμότητα θα είναι πραγματική και όχι φτιαχτή όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Έπεται συνεχεία με αποκαλύψεις.



ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.