Απιστίες γυναικών το ανάγνωσμα

 Κυρίες μου διάβασα τα άρθρα σας που δυστυχώς με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.

Μιλάτε για το σώμα, τις ορμόνες, τα θέλω, τα μπορώ και όλα τα άλλα υλικά πράγματα. Πού είναι το μυαλό, η πνευματικότητα, η καρτερία τα χαρακτηριστικά αυτά προτερήματα μίας γυναίκας που έχει προικισθεί από τη φύση; Όλα στο βωμό της  ευχαρίστησης και της εφήμερης χαράς;


Την ισότητα με τους άντρες αν και δεν το αναφέρετε  στην απιστία λοιπόν την θεωρείτε δεδομένη. Η διαφορά είναι προφανώς στους λόγους.  Εσείς απιστείτε για εκδίκηση, για τόνωση του εγώ, για τη συγκίνηση της ανομίας, για να διώξετε τη μοναξιά, να αναβιώσετε το παρελθόν και να τύχετε αποδοχής. Αν θεωρείτε την  ύλη είναι πιο πάνω από το πνεύμα τοτε σας  καταλαβαίνω.



Αυτό όμως που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι το σεξ είναι σεξ, η αγάπη, η αφοσίωση και η συντροφικότητα  είναι διαφορετικά πράγματα. Μια σεξουαλική πράξη διαρκεί 10 λεπτά, ικανοποιεί ζωώδη ένστικτα και δεν σημαίνει τίποτε.

Η δημιουργία όμως της αγάπης, της φιλίας και της συντροφικότητας που νιώθει ο ένας για τον άλλο καλλιεργούνται μια ολόκληρη ζωή και έχουν αποκλειστικότητα και είναι μονοπώλιο. Διαφορετικά τα βροντάς όλα, χωρίζεις και κάνεις ελεύθερες σχέσεις.

Τα πράγματα θεωρώ ότι είναι διαφορετικά μόνο στην περίπτωση που η γυναίκα που ερωτεύτηκες  σε απατά συστηματικά. Εκεί δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απλά ερωτεύτηκες μια γυναίκα με ανασφάλειες που θέλει ψυχολόγο και τα κέρατα που σου φοράει τα αξίζεις.

Όταν της έκανες έρωτα μπορεί να έκανε το τέλειο κρεβάτι και να σου γύρισε τα μυαλά, όμως άλλο ένα πήδημα και άλλο να έχεις σχέση με μια τέτοια γυναίκα. Δεν σου φταίει κανείς για το ότι έγινες τάρανδος. Μόνος σου φταις και όσο νωρίτερα το πάρεις χαμπάρι τόσο λιγότερο θα πονάς.

Ένας αληθινός άντρας απλά παίρνει το καπέλο του και φεύγει από τέτοια σχέση. Δεν δέρνει, δεν κλαίγεται ούτε συμμετέχει σε καθημερινά  δράματα ελληνικών ταινιών. Παραδέχεται το λάθος του και φεύγει σαν κύριος, διατηρώντας την αξιοπρέπεια του και μη επιτρέποντας σε μια γυναίκα να τον κάνει τον χαζό του χωριού.

Βενιαμίν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.