Φλερτ και Παράλληλες σχέσεις

Το φλερτ και η δημιουργία παράλληλων σχέσεων, που κάποτε ήταν ανδρικό «προνόμιο», έχει γίνει πλέον και υπόθεση των γυναικών. Η ανάγκη επιβεβαίωσης που έχουν όλοι οι άνθρωποι και ειδικά αν  πρόκειται για ανασφαλή άτομα, που αναζητούν και επιδιώκουν την προσοχή των άλλων συνεχώς, είναι ακόμα πιο πιθανό να υιοθετήσουν τέτοια συμπεριφορά.

Δεν είναι, λοιπόν, απίθανο μια γυναίκα να φλερτάρει ή ακόμα και να κάνει σεξ με το φλερτ ή σύντροφο της κολλητής της . Τι την οδηγεί σε τέτοια συμπεριφορά; Υπάρχουν αρκετοί και διαφορετικοί λόγοι.

Η ζήλια για τη φίλη μπορεί να την οδηγήσει στο να διεκδικήσει το σύντροφό της, προκειμένου να την πληγώσει και να πάρει κάτι που της ανήκει. Ακόμα ένας σοβαρός λόγος για να γλυκοκοιτάξει μια γυναίκα το φλερτ ή και το σύντροφο της φίλης της μπορεί να είναι η ευάλωτη κατάσταση που βρίσκεται όταν ο γάμος της είναι διαλυμένος είτε η σχέση της είναι σε κατάσταση χωρισμού. Η ανάγκη για «εκδίκηση» την κάνει να πέφτει στην πρώτη -συναισθηματικά κοντινή- ανδρική αγκαλιά που βρίσκει μπροστά της.

Αλλά και η ανάγκη για ριψοκίνδυνη ζωή μπορεί να είναι η απάντηση στο γιατί φλερτάρει μια γυναίκα με το σύντροφο της φίλης της. Η έντονη επιθυμία να διεκδικήσει κάτι που δεν της ανήκει. Η αδρεναλίνη που φτάνει στα ύψη όταν κάνει κάτι κρυφά. Όλες αυτές οι καταστάσεις βοηθούν στο να ζήσει έντονα συναισθήματα και μια σεξουαλική εμπειρία γεμάτη πάθος.

Τέλος, ακόμα ένας λόγος μπορεί να είναι νέα πρότυπα συμπεριφοράς, που τείνουν να καθιερωθούν στις ημέρες μας. Η παράλληλη σχέση κοντεύει να γίνει τρόπος ζωής. Ο θεσμός της φιλίας τείνει να εξαφανιστεί. Προσπαθώντας, λοιπόν, να ακολουθήσουμε το ρεύμα της εποχής χάνουμε τα όρια.

Όποιος και να είναι ο λόγος που μπορεί να οδηγήσει σε αυτήν τη συμπεριφορά, λοιπόν, πρέπει να έχουμε υπόψη ότι όλες οι πράξεις έχουν και συνέπειες. Τίποτα δεν μένει κρυφό και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κλονιστούν ή και να διαλυθούν σχέσεις από συνειδητές ή ασυνείδητες ενέργειες!

Λίλιαν

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.