Cosi fan tutte!

Αγαπητή Λίλιαν
Μην πεις αγαπητή φίλη, εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτός γράφει  για γυναικείες απιστίες και για γυναίκες  με τα πέντε πρόσωπα.  Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα... Για τους  περισσότερους από εμάς που νιώθουμε συναισθηματικά προδομένοι και βαθιά πληγωμένοι, γιατί μία σχέση μας τέλειωσε παρά τη θέλησή μας είναι όντως χειρότερα.   


Παραμένουμε στη φάση της άρνησης του γεγονότος και της μεγάλης οργής, καταλαμβανόμενοι από διάφορες εμμονές, όπου οι σκέψεις μας είναι μονίμως στο άτομο που μας εγκατέλειψε και θεωρούμε  κάθε γυναίκα που συναντάμε μετά το χωρισμό του  κλώνο αυτής που μας εγκατέλειψε…

Cosi fan tutte!

Έτσι κάνουν όλες! Εκτός από   τίτλος της ξακουστής όπερας του Μότσαρτ ένας ύμνος  στοίχημα για τη γυναικεία πίστη και απιστία, είναι μία κοινή πεποίθηση στους  περισσότερους από εμάς, που έχουμε αντιμετωπίσει  την γυναικεία φύση και απιστία. Δεν είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου μια γυναίκα αποζητά συνειδητά την εξωσυζυγική περιπέτεια αλλά και οι περιστάσεις είναι τέτοιες (όλα είναι χύμα στο κύμα και μέσα ) ώστε αυτό «προκύπτει». Η γυναίκα μπαίνει σιγά-σιγά σε μια περιπέτεια, που της προσφέρει -έστω παροδικά- όλα όσα της έλειπαν και δεν είχε τρόπο να τα διεκδικήσει από τη σχέση της με αποτέλεσμα στο τέλος να λέει άντε γειά….

Αι γυναίκαι είναι άπισται.....τώρα το φιλοσόφησα.......ζήκος [μπακαλόγατος]   

Το θέμα μας εδώ είναι εσύ τι κάνεις; Reboot ή disconnect;  Όλες οι ανθρώπινες πράξεις έχουν ως αίτιο τη φύση, την  παρόρμηση, τη συνήθεια, τη λογική, το πάθος και  τον πόθο. Η περηφάνια όμως και ο εγωισμός δεν σε αφήνουν να διαλέξεις και να δεις την αλήθεια. Ευτυχώς για μένα αποφάσισα. Θα συγχωρήσω τη μετάνοια και όχι τη πράξη διαφορετικά θα πέσει η αυλαία του (Τhe End)
Δεν είναι όλες ίδιες οι καρδιές κι ας έχουνε τον ίδιο παλμό όταν κτυπάνε …… 

Βενιαμιν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.