Πολιτικοί Απατεώνες ή φαντάσματα του παρελθόντος;

Σχηματίστηκε η νέα κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης , μεταβατική, όπως και να την πεις είναι δημιουργία τριών κόμματων. Εμένα δεν με ενδιαφέρει από ποιον απαρτίζεται , από την στιγμή που και τα τρία κόμματα είναι κοινοβουλευτικά , θέλω να επιτύχει ,διότι τυχόν αποτυχία της όπως όλοι επισημαίνουν είναι βεβαία η καταστροφή. 

Και βγήκαν οι Δημοκρατικοί ,αριστεροί ,κεντρώοι και κάθε μ……… , για μας πει ότι συμμετέχουν ακροδεξιοί , ότι κάποιοι δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση διότι συμμετέχουν σταγονίδια της δικτατορίας και άλλες πολλές μπούρδες ,λες και μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται δημοκράτες, και κανένας άλλος. Όλοι αυτοί μήπως είναι απόγονοι του Μουσολίνι? ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ η κυρία Γιαννάκου ο Μουσολίνι πριν γίνει δικτάτορας ήταν πρόεδρος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Ιταλία. Το γνωρίζουν?

Χρησιμοποίησαν το πολυτεχνείο ,αλλά και την αγανάκτηση του λαού για να μας οδηγήσουν έως εδώ ( Α ρε Δαμανάκη δεν τους είπες το μυστικό ,το κράτησες για τον εαυτό σου). Τώρα ήλθε η ώρα της αλήθειας και ας το καταλάβουν καλά όλοι αυτοί οι ανόητοι μικροπολιτικοί ότι οι νομοί θα εφαρμόζονται, όχι κατά το δοκούν αλλά κάτι την ορθή έννοια ,διότι οι Ευρωπαίοι μας πήραν είδηση. Τους κουτοπόνηρους , τους συκοφάντες, τους πλαστογράφους της ιστορίας , και τα λαμόγια ,πρέπει να τα βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας , εάν θέλουμε να φτιάξουμε το μέλλον , με αντικειμενικότητα και ορθή σκέψη. Πρέπει όλοι μας να ξεχωρίσουμε ,να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπούν , διότι πλέον το βόλεμα , η ψευτιά , και η ανικανότητα, θα είναι καταστροφή για κάθε άστοχη ενεργεία. Ας δούμε και ας αξιολογήσουμε την επιλογή Παπανδρέου.

Γαντζωμένος στην καρεκλά του με τους αυλικούς, αλλά και τους πάτρωνες της διαπλοκής που μας οδήγησαν ως εδώ ,δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει. Βλέπουμε τον πρόεδρο της βουλής να προεδρεύει και με πιάνει εμετός , όταν αυτός ο κύριος? είναι ένας από αυτούς τους αθλητές της κατάντιας μας. Ακόμη και σήμερα ενώ όλοι στο ΠΑΣΟΚ ζητούν να γίνει συνέδριο για επιλογή αρχηγού ,αυτός σχεδιάζει πως θα κερδίσει χρόνο για να επανέλθει δριμύτερος. Ο θεός να μας φιλά από τέτοιους πολιτικούς που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να βολευτούν οι ίδιοι και το σινάφι τους.
Τα φέουδα και οι φεουδάρχες πρέπει να τελειώσουν αμέσως αν θέλουμε να κάνουμε μια χώρα που να σέβεται τους πολίτες και τους νόμους. Με πολιτικούς των ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ που κατέστρεψαν την χώρα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε , πολύ δε περισσότερο με τέτοιους επικίνδυνους ακροβάτες της πολίτικης.
Τα κόμματα υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν όπως και οι πολιτικοί που θα κυβερνούν την χώρα αλλά και τον τόπο .Ο κόσμος πλέον ας κάνει σωστές επιλογές με γνώμονα την πρόοδο, και ας επιλέξει τους ανθρώπους που μπορούν να μας οδηγήσουν , με την προσφορά και την αγάπη για τον τόπο τους και όχι εντεταλμένοι για να υποστηρίξουν τα ξένα συμφέροντα , πολύ δε περισσότερο ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.