Φυλάκιση φερετζές


ΑΚΡΙΤΑΣ

Απαράδεκτοι έως αισχροί οι δικαστές που αποφάσισαν την φυλάκιση του καλόγερου. Δούλεψε το παρακράτος για την τελική απόφαση. Δεν είναι δυνατόν να τα έπραξε όλα μόνος του .
Οι υπόλοιποι υπουργοί που υπέγραφαν ΠΟΥ είναι τους κρίνατε αθώους ;
Αφού λοιπόν υπάρχουν αποδείξεις τότε το κανάλι παραπληροφορούσε τον κόσμο .
Βεβαίως δεν εκπλήσσομαι για αυτό. διότι είναι όλοι πουλημένοι . Οι δικαστές όμως με το να φυλακίσουν μόνο τον καλόγερο επιβεβαιώνουν όλα όσα τους καταμαρτυρούν.



Ως Έλληνας πολίτης και με το δικαίωμα της άσκησης κριτικής τους απαντώ ότι είναι σάπιοι και διεφθαρμένοι όπως και το ναυαγισμένο σάπιο πολιτικό σύστημα . Δίκαιοι θα ήταν αν στην απόφαση που έβγαλαν για τον καλόγερο ήταν μαζί του και κάποιοι γραβατωμένοι λιμοκοντόροι Λωποδύτες

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ

Μήπως ενόχλησε η απήχηση που είχε η επίσκεψη του καλόγερου στην Ρωσία ;
Τόσον καιρό δεν συνέτρεχαν οι λόγοι για να φυλακισθεί ο καλόγερος ;
Φυλάτε καλά τον ηγούμενο πουλημένοι μην σας πεθάνει στο κελί γιατί τότε δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε προδότες της ΕΛΛΑΔΑΣ

Χριστούγεννα θα έφευγε ο καλόγερος από την χώρα μετά την επιστροφή του από την Ρωσία;

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΩΝ ΘΑ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΝΕΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ;
Κύριοι δικαστές δεν ασκείτε λειτούργημα ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ

ΑΙΣΧΟΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο καλόγερος ανέπτυξε μεγάλη πατριωτική δράση και μπήκε στο ρουθούνι κάποιων σκοτεινών κέντρων. Αν είχε κλέψει όπως όλοι οι άλλοι για την πάρτι του και έμενε στο να τα τρώει δεν θα τον πείραζε κανένας έτσι δεν είναι κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ? Ο παπάς πήγε στην Ρωσία είδε τον Πούτιν και τον Μεντβέντεφ συνέφαγε μαζί τους , όταν οι γραβατωμένοι απατεώνες έφαγαν κλωτσιά από το παράθυρο. Ποιος μπορούσε να φαντασθεί ότι ένας καλόγερος θα ήταν ήρωας στην Ρωσία , στην Γεωργία αλλά και θα είχε τέτοια δράση που να είναι αγαπητός σε όλες τις πρώην ανατολικές χώρες? Την Ελλάδα την έχει η αγοράσει ο Ροκφέλερ και τα τσιράκια του πρέπει να κλείνουν κάθε πιθανή τρύπα που μπορεί να ανάψει φωτιές. Ξυπνάτε έλληνες όσοι μείναμε γιατί αυτά που θα δούμε σε αυτά που ζούμε δεν είναι τίποτε. Εάν άμεσα δεν απαιτήσουμε αλλαγή συντάγματος , άμεσα εκλογές να φύγει όλοι η σαπίλα και η αλητεία που μας κυβερνά τότε μην παραπονιέστε , σκύψε ραγιά και υπέμεινε την ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Ραγιάδες εμείς ραγιάδες και τα παιδιά μας αλλά και τα εγγόνια μας. Η γενιά του πολυτεχνείου απεδείχθησαν ΚΛΕΦΤΕΣ –ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΜΑΡΙΑ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.