Ελληνική Δικαιοσύνη και απονομή δικαίου ο Έλληνας Ρασπουτιν;


Τελικά βρέθηκε ο μεγάλος ένοχος του βατοπαιδίου και ζητήθηκε να κλειστεί στην φυλακή ως ο ποιο επικίνδυνος κακοποιός της ελληνικής κοινωνίας. Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
Σε μια Ελλάδα όπου βασιλεύει η αδικία , η ψευτιά η νόμιμη κλοπή και η διαπλοκή η σύλληψη ενός ρασοφόρου είναι μεγάλο τόλμημα για ένα καθαρά πολιτικό διαχρονικό παιχνίδι.

Πριν από λίγες ήμερες το κανάλι ΣΚΑΙ σε τέσσερεις συνεχόμενες εκπομπές προσπάθησε να μας απόδειξει ότι το Βατοπαιδι ήταν στημένη υπόθεση από κέντρα που ήθελαν να δημιουργήσουν το πρόβλημα στην Ελλάδα. Σε ένα βαθμό το επέτυχαν να μας πείσουν ότι έτσι είναι , και ξαφνικά η ελληνική δικαιοσύνη κρίνει ένοχο τον καλόγερο και διατάσει τον εγκλεισμό του στην φυλακή. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι οι δικαστές έκαναν την δουλειά τους ,αλλά όταν ακούω ότι διαφώνησαν αν έπρεπε να φυλακιστεί ή όχι και αποφάσισε το συμβούλιο εφετών ,μου θυμίζει άλλες δίκες που έγιναν όχι για την απονομή του δικαίου αλλά για την προπαγάνδα και την εξυπηρέτηση σκοτεινών κύκλων που πρόδωσαν την χώρα.
 

Εγώ λοιπόν θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε να απονείμει το δίκαιο κατά το ελληνικό σύνταγμα. Εάν λοιπόν ο Ρασπούτιν της Ελλάδος είναι όντως ένοχος να πάει ισόβια. Αλλά ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ που είναι σε αυτήν την υπόθεση , οι γραβατωμένοι απατεώνες δεν είναι ύποπτοι φυγής ? Οι άλλοι αστέρες της λεηλασίας της χώρας που είναι ? Ληστές οι οποίοι παραδεχτήκαν την κλοπή ή τον παράνομο χρηματισμό τους και κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεν θα συληθούν? Κάνουν εξωτικές διακοπές , σκι στα ΣΑΛΕ της Αυστρίας κλπ, αλλά η ελληνική δικαιοσύνη δεν τους ακουμπά.
 
Η ελληνική δικαιοσύνη με την πράξει της αυτή έκανε ένα άλμα , ως προς το ότι η δικαιοσύνη απονέμεται σε όλους ,και έτσι πρέπει να είναι, αλλά μέχρι σήμερα δεν μας έχουν πείσει οι υποτιθέμενες ανεξάρτητες δικαστικές αρχές .
 
Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ελληνική δικαιοσύνη έχει τραυματιστεί παρά πολύ και σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία για να απονείμει πραγματική δικαιοσύνη σε όλους και όχι αλλά ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, με το να κλείσουμε κάποιον φυλακή και θα δούμε, ή να κάνουμε αυτό που θέλουν κάποια σκοτεινά κέντρα φτιάχνοντας ενόχους . Οι έλληνες δικαστές τιμώντας το σύνταγμα και την θέση τους πρέπει να δικάσουν όσους παρανόμησαν και να δώσουν ελπίδα στην ελληνική κοινωνία ότι πράγματι η ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
 
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Εάν πράγματι οι έλληνες δικαστές αποφάσισαν να κρατήσουν την Ελληνική δημοκρατία ελεύθερη και ανεξάρτητη ας το κάνουν ΤΩΡΑ , διότι μετά είναι ΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου, την Θρησκευτική άδικη διώξει.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΤΑΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.