Όπου φυσάει ο άνεμος


Ικανοποιημένος από τις επαφές με στελέχη και φίλους του κόμματος στη Μυτιλήνη εμφανίστηκε την 25 Νοεμβρίου σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, βουλευτής Χανίων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψη κλιμακίου τής ΔΗΣΥ στη Μυτιλήνη. 

Ο πρώην περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Σέργιος Τσίφτης 


επιβεβαίωσε την επικείμενη επίσκεψη της προέδρου του κόμματος τον Ιανουάριο αλλά έκπληξη για μας  αποτέλεσε η παρουσία του τέως νομάρχη κ.Βογιατζή που όπως δείχνουν οι πρόσφατες κινήσεις του μάλλον γέρνει προς τη παράταξη της ΔΗΣΥ αφού  ο Σπύρος Γαληνός είναι το ακλόνητο φαβορί για το νομό Λέσβου για τη ΝΔ και ίσως από τους λιγοστούς βουλευτές που τίμησαν τη ψήφο που τους έδωσε ο λαός.

Δεν έχει καταλήξει ακόμα λένε οι φίλοι του του τ. Νομάρχη αλλά με τον τρόπο αυτό ίσως θέλει να στείλει ένα μήνυμα στη Συγγρού που τον έχει ‘’ στον τάκο’’ μετά από την παταγώδη αποτυχία του να πάρει μία σίγουρη περιφέρεια με τις λανθασμένες επιλογές του στο ψηφοδέλτιο της Λήμνου. Προσωπικά πιστεύω ότι μάλλον όπου φυσάει ο άνεμος θα πάει………

Αυτό έρχεται και δένει με τις περίεργες κινήσεις και δηλώσεις σε δημόσιους χώρους του τ. έπαρχου στη Λήμνου που   φέρεται να αναφέρεται απαξιωτικά  για τον κ. Σαμαρά και το κόμμα της ΝΔ ενώ έχει κεκαλυμμένα  ξεκινήσει αγώνα υπέρ της ‘Ντόρας’. Φυσικό μου ακούγεται λοιπόν, ο ‘Φίλιππος’ στη Μυτιλήνη να θέλει να οδεύσει προς το κοινοβούλιο, ο Ναθαναήλ στη Λήμνο να στηρίζει. Κωλοτούμπα ο Φίλιππος, πακέτο και ο Ναθαναήλ.

Μακρύς ο δρόμος μέχρι τις εκλογές. Θα δούμε πως θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό

Ιωσήφ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν καταλάβει ότι οι καιροί άλλαξαν τόσα χρόνια στην διαπλοκή νομίζουν ότι είναι τα ίδια τερτίπια. Το Lesvos sop τους περιμένει. Η δίκη μπορεί να αναβλήθηκε αλλά θα γίνει. Στην Λημνιακή αγορά που χρεωστάνε στους εμπόρους πότε θα τα πληρώσουν? Ο Μαρκογιανάκης πηγαίνοντας στην Ξάνθη από Μυτιλήνη ρωτούσε στο πλοίο κάποιους Λημνιούς εάν ο τέως έπαρχος έχει απήχηση στην Λήμνο. Όλοι αυτοί πρέπει να πάρουν θέση και να πουν με ποιον είναι με την Νέα Δημοκρατία η με την Μπακογιάννη . Τα περίμενε και θα δούμε πως θα μας συμφέρει τέλειωσαν και να ξέρουν ότι ο κόσμος πλέον δεν συγχωρεί. Στην τελευταία Νομαρχιακή έλαμψαν δια της απουσίας τους αλλά και κάποιοι προσπαθούσαν να την μποϊκοτάρουν θα μάθουμε ποιοι ήταν και τότε θα τα πούμε.

admin είπε...

Η αντικειμενική ενημέρωση επιβάλει να έχουμε και ένα σχόλιο από την πλευρά του κ.Βογιατζή και κυρίου Σάραγκα, διαφορετικά το άρθρο και το σχόλιο παραμένουν αποψεις συμπολιτών μας χωρίς την εγκυρότητα που απαιτείται να έχει κάθε πληροφορία που δημοσιεύουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένεις απάντηση ,πιστεύω ότι δεν θα απαντήσουν , διότι ξέρουν ότι έτσι είναι και αισθάνονται την ένοχη. Αυτά τα οποία γράφονται δεν είναι ψέματα, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και φοβούνται την αντιπαράθεση στον ηλεκτρονικό τύπο. Τα ψέματα τέλειωσαν η κοροϊδία του Λημνιακού λαού από ντόπια μικροσυμφέροντα δεν θα είναι στο απυρόβλητο. Ας κρίνουν οι πολίτες…….

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.