Οι απάτριδες και οι νενέκοι


Νέο έτος 2012 με το οποίο ο ελληνικός λαός ελπίζει τι ; Ένα ερώτημα για το οποίο απάντησε ο Πρόεδρος της ελληνικής διακορευμένης δημοκρατίας. «Αφού ελπίζει ένας τεχνοκράτης τότε πρέπει να ελπίζουμε» και «με την εκλογή του Παπαδημου κατέπεσε ο κουρνιαχτός αν και κάποιες εφημερίδες συνεχίζουν να γράφουν…». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

Εγώ ως απλός Έλληνας θέλω να ρωτήσω τον πρόεδρο της ανύπαρκτης ελληνικής δημοκρατίας, εάν το πρόβλημα είναι να καταπέσει ο κουρνιαχτός ή να σώσουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν βλέπει αυτά τα οποία γίνονται ,δεν βλέπει ότι ο κόσμος βρίσκεται ένα βήμα πριν την έκρηξη; Πιστεύει ότι στην σημερινή Ελληνική δημοκρατία υπάρχει δικαιοσύνη;


Ένας ηγέτης δεν απαντά με τρεμάμενα χείλη μπορεί….., ίσως….., αφού το είπε ένας τεχνοκράτης……, και τέτοιες αηδίες. ΕΔΕΙΧΝΕ φοβισμένος ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και μην μου πει κανένας ότι προσβάλω τους θεσμούς κλπ διότι θα απαντήσω, ότι σέβεσαι αυτόν που σε σέβεται. Σήμερα το πολιτικό σύστημα δεν ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, απλώς μας ληστεύουν και κανένας δεν πάει φυλακή. Έχουμε μια δικαιοσύνη η οποία εκτελεί εντολές και μια πουλημένη πολιτική ηγεσία , ή αν μη τι άλλο ανίκανη και απάτριδες.

Ας καταλάβουν όμως όλοι αυτοί οι ΝΕΝΕΚΟΙ ότι όλα τα πράγματα έχουν ημερομηνία λήξεως ,ας αντιληφτούν όλοι οι προσκυνημένοι στους πολιτικούς της ληστοκρατίας ότι έφτασε το τέλος. Πρέπει χθες να πουν την αλήθεια στο λαό και να φύγουν διότι μετά την καταστροφή θα γίνει ότι έγινε , μετά την εισβολή του Ιμπραήμ: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» είπε ο Κολοκοτρώνης διότι ο εχθρός ήταν εντός των τειχών όπως είναι και σήμερα , και σήμερα έχουμε πολλούς τέτοιους ΝΕΝΕΚΟΥΣ στην Ελλάδα. Ήδη ο Άρειος πάγος έχει διαβιβάσει στην ελληνική βουλή κατηγορητήριο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο.

Εγώ θέλω να ρωτήσω τους 153 που έκαναν όλο αυτό το κακό τι περιμένουν για να διώξουν τον «τρελό και καταθλιπτικό» αρχηγό τους; ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΓΚΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΕ;

Εάν δεν είναι ραγιάδες, είναι προσκυνημένοι και πουλημένοι , σίγουρα δεν υπηρετούν την ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.