Ναι λοιπόν, έχω δίκιο που φωνάζω


Ναι λοιπόν, έχω δίκιο που φωνάζω. Κανείς, από τα κέντρα των αποφάσεων δεν μας δίνει σημασία, για ένα απλούστατο λόγο. Δεν έχουμε την δύναμη, ούτε τoν ανάλογο πληθυσμό για να καθορίσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν εξάγουμε χρήμα με τα προϊόντα της παράγωγης μας, έχουν ξεφτιλίσει την τιμή του κρασιού, και τώρα πάμε να ασχοληθούμε με την ελιά, αργά πλέον, γιατί η τιμή του λαδιού έχει πάρει την κατιούσα.


 Δεν εισάγουμε χρήμα μέσω του τουρισμού, πχ θρησκευτικός τουρισμος,εαν βεβαία υπήρχε ένα μοναστήρι και γιατί όχι και 2, όλο τον χρόνο... βλέπε Λέσβο και αλλά νησιά. Ποιος μπορεί να μου απαντήσει, γιατί δεν υπάρχει μοναστήρι στη Λήμνο, μήπως επειδή, κάποιος γενειόφορος θα χάσει την εξουσία από τα χεριά του, γι’αυτο;;; Μήπως να πιστέψουμε ότι κάποια ανώτερη δύναμη του επιτρέπει την συνεχή άσκηση εξουσίας του στον τόπο αυτό, η μήπως εκμεταλλεύεται την αφέλεια κάποιον; γιατί οι νέοι έχουν αποστραφεί; διότι δεν είναι πρόβατα.

Βασική προϋπόθεση είναι οι αυτοαποκαλούμενοι, άρχοντες του νησιού, να διωχθούν. αρκετά τους ανεχτήκαμε. δεν έχουμε όλοι ποτιστεί με φθόριο... το οποίο μας κάνει περισσότερο συγκαταβατικούς!!!! χρειάζεται αυτοθυσία, και σωστά επιχειρήματα, ένας ηγέτης δεν είναι μόνο για τα χάχανα και την καρέκλα, αλλά να δεχτεί ότι θα καεί και στην πύρα ακόμη για ιερό σκοπό, να παραβλέψει το εγώ του. έναν ηγέτη χρειαζόμαστε... και δεν είναι ανάγκη να τον ψάξουμε σε 50 άρηδες, εξηντάρηδες βολεμένους και εξασφαλισμένους. ας δοθεί τόπος στα νιάτα, οργισμένα νιάτα που παλεύουν πλέον για την επιβίωση τους, την ταυτότητα τους, τις παραδόσεις τους.

 Έχω βαρεθεί να ακούω για τα προβλήματα με τα κουνέλια. ανοησίες... ας ψάξετε στα ψυγεία φελιού, όπου στέλνονται στην στερεά Ελλάδα, με αυτά τα πλοία που δεν μας εξυπηρετούν, ποσά κουνέλια, περιέχονται μέσα και σε τι τιμή, μαύρα χρήματα, τα πουλάνε. Η εισφοροδιαφυγή επιτρέπεται, και εθελοτυφλούν κάποιοι... είναι πολύ καλό το μεροκάματο που βγάζουν αρκετοί. εάν θελήσουν να εκμεταλλευτούν σωστά το κυνήγι και κατ'επέκταση τον τόπο.

Όποίος κυνηγός πατεί το πόδι του στο νησί, πληρώνει ένα ανάλογο αντίτιμο, φορά και ένα γιλεκάκι, και αυτομάτως καλλιεργείται στο μυαλό του ο σεβασμός προς τον τόπο και το κυνήγι γίνεται σπορ. Πάντα εάν και μόνο πληρώσεις, σέβεσαι... δεν είμαστε παιδιά κατωτέρου ΘΕΟΥ εμείς οι ακρίτες... ανατροπή χρειάζεται όσων είναι στις καλοβαλμένες καρέκλες. για δες τον Παπανδρέου... πήγε διακοπές ο κύριος, και σήμερα εμφανίστηκε μαυρισμένος ο αλήτης. άδω ο κόσμος χάνει διαρκώς, και αυτός έχει την πολυτέλεια του άσυλου... και άλλοι πολλοί. να καταργηθεί οποιασδήποτε μορφής άσυλου.
Π.Τ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.