Λύσεις στο ακτοπλοϊκό πρόβλημα

Ο Ακρίτας της Λήμνου
Ο κόσμος έχει δίκιο θέλει το καλύτερο πλοίο και το ποιο γρήγορο. Και τον ποιο άσχετο να ρωτήσεις που δεν ταξιδεύει αν του ζητήσεις την άποψη του για το πλοίο που πρέπει να ταξιδεύει στις γραμμές της Λήμνου θα σου περιγράψει.
Ένα πλοίο τύπου ΜΥΚΟΝΟΣ .
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ;
Η απάντηση είναι όχι .Για πολλούς και διαφόρους λόγους . Όμως είναι δυνατόν και υπάρξουν λύσεις με πλοίο μικρότερων προδιαγραφών ;
 

Από ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ .
Χωρίς να ταξιδεύουμε από το στενό του Καβοντορο λιγότερες ώρες ταξιδιού.  Με τα ίδια χρήματα που δίνονται σήμερα θα έχουμε 5 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ μικρότερο ναύλο και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ 5,30 ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ. Οι λύσεις υπάρχουν .
Ακόμα και από το Λαύριο με πλοίο τύπου BLUΕ STAR ........................





ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΛΥΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ και λυπάμαι που το λέω αυτό. 


Αν οι συντονιστική επιτροπή τις θέλει είμαι έτοιμος να τις προσφέρω. Πλοία υπάρχουν και ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν αρκετοί. Παρότι διαφωνώ με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο πόδι και η ειδικά η τελευταία. Με το να ταλαιπωρούν τους επιβάτες και τον αποκλεισμό του νησιού.
 

Ε
ύχομαι να πετύχουν την αντικατάσταση του πλοίου .
Όμως πιστεύω ότι με το να αντικατασταθεί το ακουα με το πλοίο 'Ταξιάρχης' το πρόβλημα θα παραμείνει. Αυτήν την στιγμή παραμένω σιωπηλός παρακολουθώ τα πάντα εκνευρίζομαι αγανακτώ όμως οφείλω να περιμένω να τελειώσουν όλα αυτά και μετά να μιλήσω. Κατά καιρούς έχω μιλήσει με αρκετούς από την συντονιστική . Γνώριζαν ότι η σύμβαση δεν τροποποιείται.
Μπορεί να γίνουν αλλαγές με διάφορους άλλους τρόπους.


ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ .


Εύχομαι ολόψυχα στην Συντονιστική με την συμμετοχή του κόσμου να πετύχουν
Ο κόσμος πρέπει να συμμετέχει άσχετος αποτελέσματος.
 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ
 

Η ΝΕΛ είναι μια μεγάλη εταιρεία έχει την δυνατότητα να δώσει λύσεις
Έχει και μπορεί να βρει όσα πλοία θέλει .
Εμείς κρατάμε το κλειδί της λύσης χρειάζεται διάλογος.
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΚΡΙΤΑΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λοιπον, εχω να πω τα εξης: κανεις δεν μας δινει σημασια, απο τα κεντρα των εξελιξεων, για ενα απλουστατο λογο, δεν εχουμε την δυναμη, των αναλογο πληθυσμο, για να καθορισουμε το εκλογικο αποτελεσμα. δεν εξαγουμε χρημα με τα προιοντα της παραγωγης μας, εχουν ξεφτιλισει την τιμη του κρασιου, και τωρα παμε να ασχοληθουμε με την ελια, αργα πλεον, τωρα που και η τιμη του λαδιου εχει παρει την κατιουσα. επισης δεν εισαγουμε χρημα μεσω του τουρισμου, π.χ θρησκευτικος τουρισμος,εαν βεβαια υπηρχε ενα μοναστηρι και γιατι οχι και 2, ολο τον χρονο... βλεπε λεσβο και αλλα νησια.ποιος μπορει να μου απαντησει, γιατι δεν υπαρχει μοναστηρι στη λημνο, μηπως επειδη, καποιος γενεοφορος θα χασει την εξουσια απο τα χερια του, γι;αυτο;;; μηπως να πιστεψουμε οτι καποια ανωτερη δυναμη του επιτρεπει την συνεχη ασκηση εξουσιας του στον τοπο αυτο, η μηπως εκμεταλλεται την αφελεια καποιον; γιατι οι νεοι εχουν αποστραφει; διοτι δεν ειναι προβατα. βασικη προυποθεση ειναι οι αυτοαποκαλουμενοι, αρχοντες του νησιου, να διωχθουν. αρκετα τους ανεχτηκαμε. δεν εχουμε ολοι ποτιστει με φθωριο... το οποιο μας κανει περισσοτερο συγκαταβατικους!!!! χρειαζεται αυτοθυσια, και σωστα επιχειρηματα, ενας ηγετης δεν ειναι μονο για τα χαχανα και την καρεκλα, αλλα να δεχτει οτι θα καει και στην πυρα ακομη για ιερο σκοπο, να παραβλεψει το εγω του. εναν ηγετη χρειαζομαστε... και δεν ειναι αναγκη να τον ψαξουμε σε 50 αρηδες, εξηνταρηδες βολεμενους και εξασφαλισμενους. ας δωθει τοπος στα νιατα, οργισμενα νιατα που παλευουν πλεον για την επιβιωση τους, την ταυτοτηα τους, τις παραδοσεις τους. επισης,εχω βαρεθει να ακουω για τα προβληματα με τα κουνελια. ανοησιες... ας ψαξετε στα ψυγεια φελιζολ, οπου στελνονται στην στερεα ελλαδα, με αυτα τα πλοια που δεν μας εξυπηρετουν, ποσα κουνελια, περιεχονται μεσα και σε τι τιμη, μαυρα χρηματα, τα πουλανε. τι εισφοροδιφυγη επιτρπεται, και εθελοτυφλουν καποιοι... ειναι πολυ καλο το μεροκαματο που βγαζουν αρκετοι. εαν θες να εκμεταλλευτεις σωστα το κυνηγι και κατ'επεκταση τον τοπο σου, οποιος κυνηγος παταει το ποδι του στο νησι, πληρωνει ενα αναλογο αντιτιμο, φορα και ενα γυλεκακι, και αυτοματως καλλιεργειατι στο μυαλο του ο σεβασμος προς τον τοπο και το κυνηγι γινετε σπορ. παντα εαν και μονο πληρωσεις, σεβεσαι... δεν ειμαστε παιδια κατωτερου ΘΕΟΥ εμεις οι ακριτες... ανατροπη χρειαζεται οσων ειναι στις καλοβολεμενες καρεκλες. για δες τον παπανδρεου... πηγε διακοπες ο κυριος, και σημερα εμφανιστηκε μαυρισμενος ο αλητης. εδω ο κοσμος χανει διαρκως, και αυτος εχει την πολυτετλεια του ασυλου... και αλλοι πολλοι. να καταργηθει οποιασδηποτε μορφης ασυλου.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.