Κόκκινη γραμμή η σωτηρία της χώρας Μπούρδες!!!!!!!!!

Έτσι λοιπόν προσδιόρισε ο κύριος Παπαδήμος την σωτηρία της χώρας με κόκκινη γραμμή , έναντι ποίων κύριε πρωθυπουργέ; Κόκκινη γραμμή σε τι ? Ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου ξέρετε πόσες φορές μας έσωσε τα χρόνια τις πρωθυπουργίας του ? Κάθε φορά που μας έσωζε μας έκοβε μισθούς , συντάξεις και επέβαλε ότι φόρο μπορούσε να φαντασθεί . Μήπως τέτοια κόκκινη γραμμή σκέπτεστε διότι αυτό φοβούμαι ότι θα συμβεί στο τέλος.

Εάν δεν σταματήσει άμεσα η διαφθορά και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος όσες κόκκινες γραμμές και να μπουν πάλι το ίδιο θα είναι. Όσα χρήματα και να πάρετε πάλι θα σας λείπουν γιατί τα τρωκτικά ΤΡΩΝΕ.
Εάν πραγματικά θέλετε να σώσετε την Ελλάδα χρειάζονται μόνον τέσσερεις απλές ενέργειες:

α. Αλλαγή συντάγματος τώρα με ισότητα όλων των πολιτών απέναντι στον νόμο, καταργούμενες όλες οι παροχές στο πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα. ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
β. Άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπάλληλων με έναν αδιάβλητο δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και με αξιολόγηση των εργαζομένων στο δημοσιο για την προστασία των ιδίων αλλά και του πολίτη. Απαγόρευση εν ενεργεία υπάλληλων να κομματικοποιούνται διότι σήμερα οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν ως κομματικά γραφεία. Όποιος δημόσιος υπάλληλος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά να παραιτείται και να ασχολείται. Το δημοσιο πρέπει να λειτουργεί για τους πολίτες και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ.
γ. Όποιος διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα θα πρέπει να ξέρει ότι κάθε ευρώ που εγκρίνει για οποιαδήποτε δαπάνη πρέπει να έχει την απαιτούμενη έγκριση ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ διαφορετικά θα του κοστολογείτε. Ξέρετε πόσες δαπάνες γίνονται ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,για ηλιθιότητες, και κανένας δεν δίνει λόγο?
δ. Τέλος πόθεν έσχες για όλους ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ και περισσότερο για όσους εμπλέκονται στα κοινά οι οποίοι όταν εισέρχονται στην πολιτική θα παρουσιάζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά και όταν απέρχονται θα ελέγχονται και θα πρέπει να τα δικαιολογούν πλήρως. Άλλως να κατάσχονται με ανάλογο δικαστικό έλεγχο.
Βεβαίως παράλληλα με άλλες ενέργειες που έχουν ξεκινήσει θα αλλάξουν την όψει της χωράς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη και σήμερα που υποτίθεται προσπαθείτε να σώσετε την χώρα γίνεται κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος εις υγεία των κορόιδων. Πιστεύω ότι τα βλέπετε εκτός και εάν έχετε κλειστά μάτια και αυτιά και βλέπετε μόνον ότι θέλετε και ακούτε ότι θέλετε.
Μεγαλοστομίες και κοροϊδίες πλέον δεν χρησιμεύουν σε τίποτε διότι το διεφθαρμένο σύστημα έχει καταρρεύσει και εάν δεν κάνετε κάτι τώρα στο τέλος θα γίνει της …….. . Διότι αυτοί που φταίνε θα πληρώσουν. Η δε δικαιοσύνη να αφεθεί ελεύθερη και όποιος πήρε έστω και ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΟΙΝΗ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.