Λήμνος: Νέος κύκλος βρώμικων παιχνιδιών


Άρχισαν νέα πολιτικά παιχνίδια με τις υποψηφιότητες στο νομό Λέσβου: Αιχμή του δόρατος, και αυτή τη φορά, είναι η προσπάθεια για εκλογή της «αμερόληπτης» και «αδέσμευτης» παρουσίας στο κοινοβούλιο στελεχών της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης του νομού μας με το κόμμα της ΝΔ. Τόσο «αμερόληπτη» και τόσο «ανεξάρτητη» που συναγωνίζεται τους μεγάλους πολιτικούς ψεύτες και οι επαγγελματίες απατεώνες που απολαμβάνουν σκανδαλώδους ασυλίας σε αυτό το κόμμα… Γέλασα προχθές που τους είδα μπροστάρηδες στη συγκέντρωση για το Aqua Maria……

Εδώ  σε αυτό το σημείο δεν στέκομαι με το δάκτυλο στη σκανδάλη…Αντίθετα! Όσοι θέλουν να ενασκήσουν την συνταγματική τους ελευθερία του εκλέγεσθαι θα με βρουν συνοδοιπόρο και συναγωνιστή.  Το πρόβλημά μου ξεκινάει όταν  κάποιοι  από το Οργανωτικό της Συγγρού παίρνουν στο νησί δεξιούς ψηφοφόρους για να στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους.

Δεν το κάνουν το ίδιο για καταξιωμένους βουλευτές που νομού μας που κατά τη γνώμη μου εκπροσωπούν επάξια τους συμπατριώτες μας στο κοινοβούλιο. Αντιστέκονται   στα καμώματα των παραπάνω «μαφιών», δεν σκύβουν το κεφάλι στα «συνδικάτα της πολιτικής » και είναι τα  θύματα των εξουσιαστικών «ιερατείων».

Γιατί λοιπόν κύριε Λουλούδι της ΝΔ ξεκινάτε έτσι τον αγώνα; Είναι ο Σπύρος ο Γαληνός  «παιδί ενός κατώτερου Θεού» («Της γης οι κολασμένοι»), ή συμμετέχετε στα βρώμικα παιχνίδια  της «ανεξάρτητης» και «αμερόληπτης» συμμετοχής των τέως εκπροσώπων μας στη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση;

Αν πραγματικά επιθυμείτε τη στήριξη των  οπαδών σας  στη Λήμνο, προσέξτε ποιους θα κατεβάσετε,   κάντε  fare play και να μην προκαλείτε!!!!!!

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ….

Ιωάννης Τριανταφυλλίδης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν στα κεντρικά της ΝΔ δεν αντιληφτούν ότι το ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ πέρασε τότε θα ξαφνιαστούν . Οι παρεμβάσεις για κάποια σκαθάρια σε ΤΟΠΙΚΟ τουλάχιστον επίπεδο από τα κεντρικά στο παρελθόν ήταν καταστρεπτικές. Δεν το έχουν καταλάβει; Αφήστε τον κόσμο να κάνει τις δικές του επιλογές και σταματήστε να επεμβαίνετε διότι στο τέλος κάποιοι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα . ΣΑΜΑΡΑ μάζεψε τους διότι αυτοί έχουν βαλθεί να διαλύσουν την παράταξη. Εκτός και εάν είναι σε γνώση σου όλα αυτά. Όποιος αξίζει και είναι αγαπητός στον κόσμο να αγωνιστεί , και όποιος μας εκμεταλλευτικέ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
Τα λουλούδια τις παρατάξεις έχουν κάνει μεγάλο κακό.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ή δεν ειναι αλήθεια ότι όταν ο Γαληνος θέλησε να παραστεί στη Νομαρχιακή αυτοί φρόντισαν να την ακυρώσουν;

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.