Τουρκικό Δημοσίευμα


Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χρηματοδοτεί το συρματόπλεγμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θα χορηγήσει οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα για το συρματόπλεγμα των 10 χιλιομέτρων στον Έβρο, στα σύνορα με την Τουρκία, γράφει σημερινό τουρκικό δημοσίευμα. Ο εκπρόσωπος της Επιτρόπου Cecilie Malmström, αρμόδια επί των Εσωτερικών Υποθέσεων, Michele Cercone, δήλωσε ότι η θέση της Επιτρόπου είναι αρνητική ως προς τον φράχτη της Ελλάδας, αφού βρίσκει την ιδέα ως περιττή.


Ο Cercone δήλωσε ότι η λύση ενός φράχτη έχει αξιολογηθεί και σε παρόμοια αιτήματα άλλων χωρών μελών και είχε απορριφθεί.
Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής πρόσθεσε ότι για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης η ΕΕ έχει παράσχει οικονομική στήριξη προς την Ελλάδα, για την περίοδο 2007- 2010 με 215 εκατ. ευρώ και για το έτος 2012 προβλέπεται χρηματοδότηση 90 εκατ. ευρώ.

7- 2 - 2012


Το παραπάνω δημοσίευμα δείχνει την άθλια πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν ξέρω εάν το δημοσίευμα είναι αληθινό ως προς τις δηλώσεις των ευρωπαίων, αλλά εάν είναι ο κύριος Παπουτσής που είναι του Πασοκικου συστήματος είναι υπόλογος για την όλη κατάσταση διότι πιστεύω ήξερε ότι σε άλλες χώρες το συγκεκριμένο έργο δεν χρηματοδοτείτε. Τότε γιατί επέμενε να μας λέει ότι θα γίνει, και εάν γίνει με τι χρήματα θα χρηματοδοτηθεί?

Μύρινα 09-02-2012
Κανταράς Στέλιος
Λήμνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.