Κοπή πίττας του συλλόγου το Κάστρο

 Την Κυριακή 5 Φεβ, ο σύλλογος Μυριναίων Λήμνου το ‘’Κάστρο’’ ‘έκοψε’ τη καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίττα  στο ξενοδοχείο Αμαλία.  .Ούτε οι μετεωρολογικές  προβλέψεις  για έντονη βροχόπτωση αλλά ούτε η κατάθλιψη των καιρών κατάφερε να κάμψει το ηθικό των Λημνιών που πραγματικά  γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Τα μέλη του συλλόγου με  μεγάλη   όρεξη για κουβεντούλα, σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα κατάλληλη για πειράγματα,  απόλαυσαν τον  καφέ , το τσάι ,τα γλυκίσματα  και τα κρουασάν  τα οποία προσφέρθηκαν από τον σύλλογο.  Στην διάρκεια της εκδήλωσης συντροφιά  κράτησε  η παραδοσιακή μουσική της Λήμνου, ξεκινώντας από τον γνωστό σε όλους μας  ΚΕΧΑΓΙΑ και ολοκληρώθηκε με το άκουσμα του τραγουδιού  «Παλιά Φωτογραφία»   του συμπατριώτη μας Γρηγόρη Μαρινάκη.



Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η  κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς ενός υπέροχου κοσμήματος. Από τις πολλές παρουσίες ξεχώρισαν ο Λευτέρης Καρτσακλής, ο  ιατρός Κότσαλης Γιώργος, ο Αριστείδης Τσοτρούδης γνωστός συγγραφέας και οδοντίατρος, ο κ.Βολιανίτης και  ο υιός του ιδρυτή της ένωσης Λημνίων Αθηνών Νικόλαος Παπανικολάου. 

Τέλος θα πρέπει να  επισημάνουμε πως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι άξιοι επαίνου και κυρίως η δραστήρια πρόεδρος Τούλα Γναρδέλη που με τον δικό της τρόπο συμβάλλει  όχι μόνο στην ανύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών αλλά  και στην ενίσχυση του αισθήματος αγάπης για την γενέτειρα ΛΗΜΝΟ.
                                  
                                    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.