Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας

Σας απευθύνω αυτήν την επιστολή και ελπίζω να πάρω μια απάντηση. Η χώρα μας ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην μακραίωνη ιστορία της όπου σε ανύποπτο χρόνο οι ίδιοι οι πολιτικοί με τους αδέξιους χειρισμούς αλλά και ενεργώντας για ίδιον συμφέρον οδήγησαν την κοινωνία σε οικονομικό μαρασμό όπου καταστρέφονται οικογένειες, όνειρα ,και οι νέοι μας τα παιδιά μας βρίσκονται σε απελπισία. Έκαναν μια Δημοκρατία στην οποία δεν απονέμεται το ΔΙΚΑΙΟ αλλά όποιος είναι στην εξουσία είναι στο απυρόβλητο.


Μια από τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας είναι η απονομή της δικαιοσύνης και η ισότητα απέναντι στους νομούς όλων των πολιτών. Η προάσπιση του δημοσίου πλούτου είναι καθήκον του κάθε πολίτη αλλά και υποχρέωση. Αυτό στην Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Βλέπουμε κάθε μέρα την ατιμωρησία και η αγανάκτηση μας κορυφώνεται. Βλέπουμε να έχουν γίνει τεράστια εγκλήματα, να γίνονται ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ κοινοβούλιο επώνυμες καταγγελίες και όμως να μην συλλαμβάνεται ΚΑΝΕΝΑΣ ( λαθρεμπόριο καύσιμων , χρηματισμοί από ΖΗΜΕΝΣ κλπ). Η βουλή τελικά με τις μαϊμούδες επιτροπές απέδειξε περίτρανα ότι δρα συντεχνιακά και δεν τους ενδιαφέρει η απονομή του δικαίου.

Κάθε μέρα ανακοινώνεται και ένα μεγάλο σκάνδαλο και όμως ουδείς από την εξουσία δίνει λόγο. Έκαναν το δημοσιο ένα με το κόμμα και όμως δεν γίνεται καμία προσπάθεια να μπει ένα ΤΕΛΟΣ σε αυτήν την λαίλαπα της κλοπής. Ενώ οι δημόσιοι λειτουργοί θα έπρεπε να είναι στην υπηρεσία του πολίτη σήμερα είναι ΔΥΝΑΣΤΕΣ. Ενώ θα έπρεπε η εξουσία να ενεργεί για την προστασία των πολιτών έχουν καταφέρει να είναι εχθρικοί και πολλές φορές να παρουσιάζονται ως να είναι σε μια ξένη χώρα. Κόβουν μισθούς, συντάξεις , επιβάλουν χαράτσια, με μίσος απέναντι στους πολίτες.
Η αλήθεια στην χώρα μας είναι μια λέξη που έχει χάσει την έννοια της. Αυτή προσδιορίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε μανδαρίνου της εξουσίας.

Όσα και να απαριθμήσω σας είναι γνωστά , εκείνο όμως που θα σας ζητήσω είναι τα εξής :
α. Πότε θα γίνει η τροποποίηση του Συντάγματος ώστε να υπάρξει ισότητα πολιτών απέναντι στον νόμο ?
β. Πότε θα αλλάξει η λειτουργία του Δημοσίου ώστε να σταματήσουν οι κλεφτές να κλέβουν?
γ . Πότε θα δώσουν λόγο όλοι αυτοί που κατηγορούνται για διάφορα εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού όποιος και εάν είναι όποια θέση και εάν κατέχει ?
δ. Πότε θα υπάρξει πραγματική αξιοκρατία και εφαρμογή των νόμων ?
Ο χρόνος «ου μενετός» όπως εσείς το είπατε , εάν δεν υπάρξει πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να είστε σίγουρος κύριε Πρόεδρε ότι η λαϊκή οργή θα ξαφνιάσει πολλούς , διότι αυτό που έρχεται δεν θα είναι όπως το παρελθόν. Ο κόσμος ευρίσκεται σε απελπισία και όσο δεν υπάρχει διέξοδο η αγανάκτηση κορυφώνεται. Κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη και όλοι μας διερωτόμαστε «μέχρι πότε». Αναλάβετε άμεσα πρωτοβουλία και δώστε στον Ελληνικό ΛΑΟ ελπίδα.


Κανταράς Στέλιος
ΛΗΜΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.