Το σχόλιο του Σαββάτου

Γίνεται το άσπρο, μαύρο..; Φυσικά  και γίνεται!  Ακόμα  και το κουνέλι.. ψάρι. όπως λέμε εδώ στη Λήμνο.! Για αυτούς όλα είναι «επικοινωνιακά». Για αυτούς ,  το παν είναι να μας εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά! Γίνεται;  
«Ναι, γίνεται»  

Στο πυρετό της εκλογολογίας μας έκαναν να ξεχάσουμε το μνημόνιο. Ο συνεργάτης του υποψήφιου βουλευτή ή ο ίδιος δεν παραλείπει να μας θυμίζει  το προεκλογικό εκείνο σύνθημα του Ομπάμα «ναι, μαζί μπορούμε».

Ο κουτσός με το 'να πόδι δίνει μία και πάει στην πόλη. Το άκουσα κι αυτό στη Λήμνο.«Ναι, γίνεται!», αν τους ξαναψηφίσουμε, γίνεται. Υπερψηφίστε τους κι όχι μόνο το 40% των μισθών θα μας κόψουν τον Ιούνιο, όχι μόνον θα εκχωρήσουν τον φυσικό πλούτο της χώρας, αλλά και την ίδια την Ελλάδα στο τέλος θα διαμελίσουν, όπως προσπάθησαν να κάμουν στην Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν – ή μήπως δεν γνώριζαν από τότε για τον φυσικό πλούτο του Μαρτυρικού Νησιού;

Οι πολιτικοί αυτοί εξακολουθούν να μη μας παίρνουν στα σοβαρά.
Πάνω απ’τα κεφάλια μας πλανώνται κίνδυνοι, απειλές έτοιμες να κόψουν από Ιούνιο, ένα ακόμα 40% των πετσοκομένων ήδη μισθών. Ακούγονται «φήμες» (διάβαστε διαρροές που προλειαίνουν το έδαφος) για περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, μείωση της άδειας του καλοκαιριού καθώς και για άλλες Πληγές του Φαραώ που έρχονται καταπάνω μας.

Αν ρωτήσει κανείς  τους συνήθεις ύποπτους να μας ενημερώσουν το τι θα συμβεί, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (και να μας ψηφίζετε) θα λάβετε ως απάντηση.

Όχι, οι άνθρωποι δεν έχουν βάλει μυαλό. Αντιμετωπίζουν τον λαό ως όχλο που μπορούν να εξαπατούν. Τους πολίτες ως πελάτες που μπορούν να εκμαυλίζουν. Και ως ραγιάδες που μπορούν να ληστεύουν.

Όχι, δεν έχουν βάλει μυαλό – αν και, δεν είναι θέμα μυαλού, ούτε ηθικής. Είναι θέμα διατεταγμένης υπηρεσίας. Τόσα χρόνια oι πολιτικοί αυτοί και τα δύο κόμματα του συστήματος, είναι εκμαυλισμένοι εν κτυπτώ και παραβύστω. Λύκοι ενδεδυμένοι με στολή προβάτου.

Μάλιστα παρουσιάζονται με έπεα πτερόεντα  ως δήθεν σωτήρες μας !
Το χειρότερο όμως είναι ότι, δεν προσπαθούν απλά να μας εξαπατήσουν τα ανδρείκελα της Τρόικας, αλλά προσπαθούν και να μας εκβιάσουν.

Δυστυχώς τίποτα δεν  έχει αλλάξει, αυτά τα δύο κόμματα, συνεχίζουν αμετανόητα στα ίδια. Σαν να μη φθάσαμε έως εδώ και εξαιτίας της διαφθοράς, ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής προσπαθούν οι ξετσίπωτοι.  
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.