Ανοικτή επιστολή στους πολίτες της Λήμνου Αγ. Ευστρατίου και Λέσβου


                   ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΛΑΜΑ (ΜΟΛΥ) - ΙΑΤΡΟΣ
                ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

           

«Με πίστη στις δυνάμεις μας μπορούμε»


Αγαπητοί μου φίλοι,

Η πολιτική καθορίζει τη ζωή όλων μας. Αυτό που εισπράττω καθημερινά ως Ιατρός από την επαφή μου με τον κόσμο  είναι ότι ο πολίτης έχει πλέον μεγάλες απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες από αυτόν που θα εκλέξει. Η εποχή των ψεύτικων υποσχέσεων, των «φιλικών» χτυπημάτων στην πλάτη και του εμπορίου ελπίδας έχει περάσει. Ανήκει στο παρελθόν, μαζί με αυτούς που επιμένουν σε αυτές τις πρακτικές.

H περίοδος που διανύουμε είναι ακατάλληλη για προεκλογικές καμπάνιες και δημαγωγικές πολιτικές υποσχέσεις, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνει σήμερα η πατρίδα μας.  Όσοι με εμπιστευτούν και με τιμήσουν με την ψήφο τους μπορούν να περιμένουν από μένα την Αλήθεια, τον αγώνα για Αξιοκρατία, την προσπάθεια για Διαφάνεια, τη μάχη για Αποτελεσματικότητα και Όραμα για να ξεφύγει η χώρα και ιδιαίτερα ο Νομός μας  από το τέλμα. Τα νησιά μας αν και ξεχασμένα, είναι ευλογημένα αλλά χρειάζονται άξια αντιπροσώπευση.  

Αυτή τη σημαντική για τη χώρα μας χρονική στιγμή , με πίστη στις δυνάμεις μας μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση. Είμαι αισιόδοξη!. Δεν θα σκύψω το κεφάλι. Με την ώθηση που θα μου δώσει η ψήφος σας θα παλέψω  με όλες μου τις δυνάμεις για να ξανακάνουμε μαζί τη ζωή μας γελαστή, τη νεολαία μας αισιόδοξη, τον λαό μας περήφανο. Η ζωή είναι διαρκής αγώνας και μας θέλει τίμιους αγωνιστές.                              

Με εκτίμηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.