Η συγκεντρωση των ΕΔ και ο Αρμαγεδών που έρχεται


Άνοιξαν πλέον οι ασκοί του Αιόλου. Ο Αρμαγεδών έρχεται οσονούπω, θα είναι βίαιος και θα παρασύρει πολλά στο διάβα του. Πρίν από λίγα χρόνια, ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, φέροντας την στολή τους, θα διαδήλωναν δημοσίως εις το κέντρο των Αθηνών κάνοντας συγχρόνως και πορεία προς το υπουργείο οικονομικών διαμαρτυρόμενα (δικαίως) για την οριζόντια περικοπή των αποδοχών τους!
Οι νόμοι και οι κανονισμοί που διέπουν την λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, στο θέμα αυτό, είναι αρκετά αυστηροί και μάλιστα για τους παραβάτες προβλέπονται σκληρές ποινές.
Δεν θα απαριθμήσω τώρα, ούτε νόμους, ούτε κανονισμούς. Ούτε γράφω αυτές τις γραμμές για να επιχειρηματολογήσω υπέρ ή κατά της σημερινής ενέργειας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων...........

Θα κατηγορήσω όμως ευθέως όλους τους πολιτικούς, τους εντελώς άχρηστους και επικίνδυνους, οι οποίοι χειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια τα θέματα που αφορούσαν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, λοιδορώντας τα, υποτιμώντας τα, βάζοντάς τα στα κομματικά τους παιχνίδια, χρησιμοποιώντας τα ως δεδομένα και άφωνα, εξυβρίζοντάς τα, εκβιάζοντας τα, απειλώντας τα, υποβαθμίζοντάς τα, εξαθλιώνοντάς τα και κάνοντας ένα σωρό από άλλες αθλιότητες λες και είχαν κάτι με αυτούς.
Θα κατηγορήσω όλους αυτούς τους πολιτικούς που κατά καιρούς κατηγόρησαν..ονομαστικώς στελέχη, τα οποία άντεξαν στις πιέσεις τους και δεν γελοιοποιήθηκαν και με κακότητα τους τα έστελναν στο σπίτι τους να ιδιωτεύσουν, μη υπολογίζοντας την αξιοσύνη τους.
Θα κατηγορήσω όλους αυτούς του πολιτικάντηδες για τα πάντα και για όλα τα οποία υφίστανται σήμερα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία με την αγωνία τους ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους αγωνιούν, για το μέλλον αυτών των ιδίων, των οικογενειών τους και το μέλλον της Πατρίδος.
Τους κορόιδευαν πρίν και μετά από κάθε εκλογή. Τους τσαλαπάτησαν σκαιώς.
Και σήμερα τους πίεσαν…
Και σήμερα τους κορόϊδεψαν….
Και σήμερα είδαν το στυγνό κράτος της ρεμούλας….
Και σήμερα δεν φορολογούν εκείνους που πρέπει αλλά μειώνουν τους μισθούς…
Και έτσι….
…Ίσως να μην άντεξαν άλλο την κοροϊδία, την γελοιότητα, την απατεωνιά, τους κενούς λόγους και την διάλυση της Εθνικής Αμύνης και βγήκαν στους δρόμους με τις στολές.
Εγώ θα τους επιβραβεύσω. Είναι γενναιότητα αυτό μέσα σε αυτό το πλαίσιο των νόμων. Τόλμησαν και ίσως υποστούν συνέπειες, ίσως και όχι, τόλμησαν όμως. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Δεν χειραγωγούνται πλέον και το φωνάζουν. Και καλά κάνουν. Οι άνθρωποι έφτασαν στο απροχώρητο πλέον. 

Θα το δείτε και αυτό αφού, ο Αρμαγεδών ήδη ευρίσκεται στο πιο κρίσιμο ορεινό πέρασμα….

Βενιαμιν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.