Συμμετοχή της Λήμνου στα Διονύσια 2013



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Διονύσια 2013, που πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο 8,9 και 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Μια επιτυχία μάλιστα που συνοδεύτηκε με ρεκόρ  επισκεψιμότητας κ πραγματοποίησης πλήθους εκδηλώσεων. Αν εξαιρέσουμε το αλμυρό εισιτήριο των 10 ευρω, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να παραγγείλουν επιτόπου, είτε κρασιά που είναι δυσεύρετα στην Αθήνα, είτε εκείνα που ήδη γνωρίζουν κ αγαπούν, σε τιμές οινοποιείου, δηλαδή σε τιμές εκείνες που τα ίδια οινοποιεία ζητούν όταν πωλούν κρασιά σε καταναλωτές που επισκέπτονται.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες μπορούσαν να παρακολουθήσουν σεμινάρια διάρκειας 20 λεπτών στην αίθουσα εκδηλώσεων των Διονυσίων με πρόσβαση απο το περιστύλιο του Ζαππείου Μέγαρου.
Στα Διονύσια 2013 συμμετείχαν 110 οινοποιεία με ατομικό σταντ (και κάποια ακόμα, σε ομαδικά περίπτερα) πρόκειται για την μεγαλύτερη συγκέντρωση οινοποιείων σε έκθεση όπως  Χατζημιχάλης ,ΕΟΣ Σάμου, οινοποιεία Μπουτάρη , TSANTALI WINEYARDS & WINERIES  αλλά και άλλους μικρούς 


παραγωγούς που αντικατοπτρίζουν τα γερά θεμέλεια του ελληνικού κρασιού.
 
Δυστυχώς η παρουσία της ΛΗΜΝΟΥ ήταν αδύναμη, περιορίστηκε σε μόνο έναν εκθέτη τον οινοποιό Πέτρο Χατζηγεωργίου στερώντας έτσι από τους δυνητικά επαγγελματίες του οίνου ή τους ερασιτέχνες οινόφιλους καταναλωτές να ανακαλύψουν  τα υψηλής ποιότητας εμφιαλωμένα κρασιά του νησιού μας.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.