Πως συμπαραστεκεται ο δήμαρχος στους αγρότες

χατζη

O Δήμαρχος Λήμνου, για τους αγρότες.

Ο Δήμος Λήμνου συμπαρίσταται στον αγώνα των αγροτών, για τα ζωτικά και δίκαια αιτήματα τους. Οι αγρότες, όπως και άλλες κατηγορίες εργαζομένων υφίστανται τις συνέπειες μιας πολιτικής, που μόνο προβλήματα συσσωρεύει, χωρίς να οδηγεί, σε διέξοδο από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση.
Για τα ειδικότερα τοπικά προβλήματα και ιδίως για το τεράστιο πρόβλημα των καταστροφών της παραγωγής αλλά και του περιβάλλοντος, από τα αγριοκούνελα, ο Δήμος Λήμνου έχει καταθέσει έγκαιρα, πλήρη και ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία προκλητικά αγνοήθηκε από τις αρμόδιες κρατικές αρχές.
Ο Δήμος είναι έτοιμος, ακόμα και καθ” υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να παρακινήσει και τους καθ” ύλη αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Οι αγρότες πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους, από κοινού με τους εργαζόμενους και την αυτοδιοίκηση. Ο αγώνας πρέπει να έχει ξεκάθαρο στόχο και αποδέκτες τους υπεύθυνους αυτής της πολιτικής και να μην στρέφεται ενάντια στην κοινωνία που υποφέρει.
Ο αγώνας είναι συνολικός και ενωτικός, γιατί τα προβλήματα μας αφορούν όλους.

 Μήπως πήγες στη Θεσσαλονίκη στη συντονιστική? Συμπαραστάθηκες τους αγρότες της Πυλαίας?  Με εκνευρίζει το γεγονός ωφελιμιστικής  πολιτικής πάνω στον  αγώνα του αγρότη με τη δικαιολογία ότι είναι έξω από τις αρμοδιοτητές σου. 
Για διαβασε λοιπόν να παρεις ιδέες  κύριε Χατζηδιαμαντή τι θα μπορουσε να είναι δικιά σου δουλειά .
Εσύ τι έκανες? Ξέρω θα πεις φταίει η κυβέρνηση . Έκανες ακριβώς ότι και με το ακτοπλοικό. Μία τρύπα στο νερό. 
 Αν λοιπόν δεν μπορεις άδειασε τη καρέκλα για άλλους πιο ικανους. 


Δωρεάν γη για τους πρώτους δημοτικούς λαχανόκηπους του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη!

Seleo.gr News
    Μια ακόμη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία δρομολογεί το επόμενο διάστημα ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με τη δημιουργία των πρώτων δημοτικών λαχανόκηπων, στο πλαίσιο του συνολικότερου προγράμματος στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών.

    Ξεκινά σε κοινόχρηστη έκταση του Δήμου η διαμόρφωση αγροτεμαχίων στα οποία θα εγκαθίστανται οι δικαιούχοι που θα επιλεγούν και οι οποίοι θα είναι δημότες και μέλη του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης.
    Η διάρκεια χρήσης του κάθε μικρού λαχανόκηπου θα είναι ένα έτος ενώ θα υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης εφόσον συντρέχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.
    Το πρόγραμμα απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε δικαιούχους οι οποίοι δεν διαθέτουν αγροτική γη ή άλλη ιδιοκτησία γης, κοντά στην κατοικία τους, στην οποία θα μπορούσαν να καλλιεργήσουν τους δικούς τους κήπους.
    Ο χώρος θα είναι περιφραγμένος, το έδαφος προετοιμασμένο (φρεζαρισμένο) για τη φύτευση εποχιακών οπωροκηπευτικών ενώ θα υπάρχει και παροχή νερού για την άρδευσή του.
    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες και τις προϋποθέσεις χρήσης των δημοτικών λαχανόκηπων καθώς τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από τον υπεύθυνο του προγράμματος αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου της δημοτικής ενότητας Χορτιάτη κ. Ιωάννη Ντίτσιο.


ΥΓ. Είναι πολύ καλό να είμαστε άμεσοι στη πληροφόρηση μας αν θα κατέβουμε ή οχι στις εκλογές. Αν θέλεις να μάθεις αν θα κατέβω στις εκλογές ή όχι , πάρε  τηλέφωνο ΕΣΥ.....

Μόλλη Μαχαίρα
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.