Ανοικτή επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά

Γράφει ο Alter ego

Αντώνη Σαμαρά,

Είσαι ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το ΛΑΟ, με το ΛΑΟ για το ΛΑΟ. Μην το ξεχνάς.
Είσαι εκείνος που ξόρκισες τα φαντάσματα του παρελθόντος οριστικά.

Είσαι εκείνος που αποκατέστησες την Ιστορία της Παράταξης. Την ξεκαθάρισες από υπόλογους ξένων πρεσβειών, νενέκους και κιοτήδες. Την ξεκαθάρισες από τους Εφιάλτες της.


Είσαι εκείνος που έβαλες φωτιά στις καρδιές κάθε Νεοδημοκράτη και πιστέψαμε ότι θα ξανακάνεις την Ελλάδα περήφανη, γιατί είσαι ο μόνος που μπορεί να εκφράσει ένα αληθινό ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ μέτωπο, γιατί η δύναμη του λόγου σου διαπερνά κάθε πολίτη.

Αλήθεια τι έγινε και σταμάτησες; Η ΝΔ δεν είναι ΔΕΚΟ ούτε Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Πάρε γενναίες αποφάσεις και δώσε πνοή.

Όλοι εμείς περιμένουμε να σε δούμε άξιο Ηγέτη της χώρας.
Μη ασχολείσαι με ανύπαρκτους. Ξήλωσε τους όλους. Γραμματείς, Φαρισαίους και υποκριτές. Δεν σε αφορούν, δεν σε εκφράζουν. Πατάνε φρένο. Έχουν ιδιοτέλεια και παρασκήνιο.

Εδώ στη Λήμνο να διαγράψεις τους διπλοπρόσωπους κοτζαμπάσηδες, τους μαυρογιαλούρους,  τους εκβιαστές που το παίζουν δίπορτο, μαζί σου και  τη Ντόρα.
Τους ξέρεις μη τους φοβάσαι. Θα κερδίσεις αν τους διώξεις.

Μη τους δίνεις το δικαίωμα να πιστεύουν ότι διαφεντεύουν τις τύχες της Παράταξης.

Δικαιώνεσαι καθημερινά για το μεγάλο ΟΧΙ στο μνημόνιο, και αν δεν κάνεις κάτι, θα μοιάζεις με ένα εξαιρετικό μυαλό φυλακισμένο σε ένα κορμί σε βαθύ κώμα. Σε ένα νεκρό σώμα που θα το έχουν σκοτώσει οι δικοί σου συνεργάτες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.