Βούρκος και βρώμα

Γράφει ο Ακρίτας

Σωστά τα είπε ο Στρος Καν είμαστε μες τα σκ…

Φίλοι της Ν.Δ θυμόμαστε όλοι όταν τελείωσαν οι εκλογές μετά το στραπάτσο της Ν.Δ ξεκίνησαν διαδικασίες να βρούμε τον ηγέτη του κόμματος και της Ελλάδας .
 
Και ο του θαύματος o Σαμαράς και o Αβραμόπουλος έκαμαν την πρόταση τήρησης των δημοκρατικών διαδικασιών με εκλογή Αρχηγού από των κόσμο υποσχέθηκαν αναβάθμιση των τοπικών οργανώσεων δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής για τους ανθρώπους που θα εκπροσωπούν τις τοπικές κοινωνίες στα κέντρα εξουσίας.

Όλοι πιστέψαμε ότι κάτι πάει να αλλάξει και ότι θα βρούμε έναν ηγέτη που θα ακούει θα συμβουλεύεται τους ανθρώπους, αυτούς οι οποίοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τους προτεινόμενους υποψηφίους και για διάφορα άλλα θέματα τοπικά τα οποία θα προτείνονταν μετά από δημοκρατικές διαδικασίες. Πιστέψαμε ότι βρήκαμε έναν ηγέτη ασυμβίβαστο με όραμα και θέληση .

Δυστυχώς διαψεύσθηκαν οι ελπίδες μας για πολλαπλή φορά .

Παρά την ταπεινωτική της ήτα η Ν.Δ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να αλλάξει ούτε διαδικασίες ούτε νοοτροπία. Ήταν και παραμένει ένα κόμμα συμφερόντων διαπλοκής με αρχηγίσκους με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνον η εξουσία αδιαφορώντας για την πορεία της Λήμνου και της Χώρας μας. Θέλουν ανθρώπους νεροκουβαλητές να σκύβουν το κεφάλι, θέλουν ανθρώπους χωρίς άποψη άβολους και παπατζήδες .

Σε αυτό κόμμα αν έχεις άποψη και παλέψεις για αυτήν τότε σε έφαγαν.
 
ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΛΑΜΑ

Μια γυναίκα που ξεκίνησε με όρεξη με όραμα με θέληση στην ποιο δύσκολη στιγμή του κόμματος να αγωνιστεί . Ένας άνθρωπος με άποψη ασυμβίβαστη μπρος στο κοινό συμφέρων ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ η ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ που ήθελε να προσφέρει στον τόπο της. Χωρίς υπαρξιακό πρόβλημα καταξιωμένη ως επιστήμονας στην κοινωνία μας(και όχι όπως μερικοί  ανύπαρκτοι σπιούνοι γερμανοτσολιαδες που με οποιονδήποτε τρόπο ενδιαφέρονται μόνο για την εξουσία ).
Έτσι κατόρθωσε να έχει συμπαραστάτες και συναγωνιστές όλους στην διοικούσα ομάδα της ΝΟΔΕ και μεγάλη συμπαράσταση και απήχηση στους κατοίκους της Λήμνου. Και αυτό το γράφω διότι κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ υπέβαλαν την παραίτηση τους ομαδικά.

Αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς συμφεροντολόγους ανύπαρκτους που χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στην ΝΔ το παίζουν αρχηγίσκοι, άνθρωποι που μεθούν με την εξουσία και κάνουν το παν να μην την χάσουν. Ανθρωπάρια χωρίς σεβασμό και πρόσφορα στον τόπο και στο κόμμα χρησιμοποίησαν το κομματικό μηχανισμό αποκόμισαν ότι μπόρεσαν και στο τέλος μην αντέχοντας και μην κατανοώντας ότι έκλεισε ο κύκλος τους και πρέπει να αποσυρθούν, επιμένουν στην πλήρη διάλυση.
 
Το εξοργιστικό είναι ότι κάποιοι καρεκλοκένταυροι από την Αθήνα τους πιστεύουν. Στόχος λοιπόν να την σπιλώσουν να την εκβιάσουν ώστε να παραιτηθεί. 

Και το πέτυχαν.


Ανθρωπάρια μπορείτε να μου απαντήσετε εσείς που αγαπάτε την ΝΔ και των τόπο, ΚΑΝΤΑΦΙΔΕΣ της Λήμνου, η Μαχαίρα έχασε ή η ΝΔ;
Και πιστεύουν τα κεντρικά ότι συμπράττοντας σε τέτοιες δικτατορικές μεθοδεύσεις θα συσπειρώσουν των κόσμο ;

Μετά από αυτά τα γεγονότα έρχονται οι τομεαρχες και οι καρεκλοκενταυροι από την Αθήνα οι άνθρωποι που δεν θέλουν να ακούσουν αλλά να επιβάλουν την δική τους άποψη χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, για να βάλουν ξανά τα ΠΡΟΒΑΤΑ στο μαντρί. .

Κύριοι της ΝΔ μαντρώστε τα γερασμένα πρόβατα που είναι έτοιμα να ψοφήσουν .
Έτσι κι αλλιώς τους νέους τους χάσατε. Μαντρώστε τα με αυτούς που εξαπατούσαν τον κόσμο.
Πάρτε μαζί σας αυτούς και στις επόμενες εκλογές θα πάτε πολύ πιο κάτω
 
Η ΝΔ είναι ο απλός κόσμος που ζητά αλλαγές ζητά συμμετοχή και όχι μηχανογραφίες και ψευτιές. 

Είναι αυτοί που θέλουν ανθρώπους προσιτούς και σωστούς.

Επιτέλους! Αν δεν αλλάξετε νοοτροπία, αν ο Σαμαράς δεν σταματήσει να συμβιβάζεται και δεν κάνει πράξη αυτά τα απλά που υποσχέθηκε περί δημοκρατικών διαδικασιών ανάδειξη νέων στελεχών οργάνωση και συμμετοχή του κόσμου, τότε θα υπάρξει πλήρης διάλυση.

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είπε η αλλάζουμε η βουλιάζουμε
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ είπε από μένα η αρχή μόνον δημοκρατικές διαδικασίες και ριζική αλλαγή σε όλα με συμμετοχή του κόσμου .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ και επανήλθε στο παλαιό καθεστώς του κόμματος που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά και τιμωρήθηκαν γι αυτό.

Συμπατριώτες τα προβλήματα δεν έχουν ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ
 
Συσπειρωθείτε σε κοινούς αγώνες και αξιολογήστε τους εκπρόσωπους σας πέστε τους καθημερινά, οικειοθελώς έβαλαν υποψηφιότητα με γνώμονα την προσφορά και στις δύσκολες περιόδους που περνά ο τόπος αμείβονται παχυλά..



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.