Νατούρα, τι πρόσφερε στο νησί;

Γράφει ο Παρατηρητής

Έχουν περάσει 10 χρόνια και πλέον από την εφαρμογή του σχεδίου ΝΑΤΟΥΡΑ. Τότε από ότι τουλάχιστον γνωρίζω στήριξαν το σχέδιο το όποιο υπόσχονταν ανάπτυξη και πρόοδο αρκετοί από το νησί μας, ο κ. Σιφουνακης , οι κ. Αδαμιδης, Κωνστάντιου, Βουλγάρακης, και άλλοι.
Εγώ θέλω να γνωρίζω γιατί το έκαναν? Τι περίμεναν από αυτή την ενεργεία να προσφέρουν στο νησί μας? Και εάν υπήρχαν στοιχεία ανάπτυξης τόσα χρόνια γιατί δεν εφαρμοσθήκαν? Διότι εάν εξαιρέσουμε το ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ την μελέτη και τα οικονόμησε ο κόσμος τι είδε?

Οφείλουν μια απάντηση ΔΙΟΤΙ και σήμερα αυτά τα πρόσωπα ΕΙΝΑΙ στην εξουσία του νησιού.
ΒΕΒΑΙΑ δεν περιμένω καμία απάντηση ΑΛΛΑ τους ενημερώνω ότι είναι κοντά οι ήμερες που θα βγουν τα πραγματικά αίτια αυτής της ενέργειας .Το μονό που ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΝΑΤΟΥΡΑ ,το οικιστικό σχέδιο του Σιφουνακη, ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΙΦΟΥΝΑΚΗ-ΜΠΙΡΠΙΛΗ είναι να μην μπορεί να υπάρξει οικιστική ανάπτυξη. Καταδικάζουν το νησί ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ. Και αυτό το λέω μετά γνώσεως διότι σχέδια πόλεως δεν υπάρχουν, εκτάσεις που να μπορούν να γίνουν κτίσματα είναι περιορισμένες και το κόστος απαγορευτικό. Πως λοιπόν θα ύπαρξη ανάπτυξη?

Εάν πραγματικά αυτοί όλοι ενδιαφέρονται για το νησί πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να κάνουν.
Α Σύνταξη σχεδίων πόλεως για τους οικισμούς
Β. Οριοθέτηση βιομηχανικής περιοχής και κατασκευή έργων υποδομής .
Γ. Να τελειώνει ο βιολογικός ο οποίος έγινε το γεφύρι της Αρτας.
Δ. Να ασχοληθούν με αυτά που προέβλεπε η ΝΤΟΥΡΑ για τον κόσμο(νέες καλλιέργειες ,αποζημιώσεις ,κ.λπ.)
Ε. Αποπεράτωση του ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

Μπορώ να αναφερθώ σε παρά πολλά, τα οποία γνωρίζουν. Αλλά μετά από τόσα χρόνια τι έκαναν? ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ να κάνουν?

ΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ασχοληθούν πραγματικά με την ανάπτυξη του νησιού, και όχι με το τι θέλουν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ η ότι τους βολεύει. Ο Λημνιακος Λαός πρέπει να ξυπνήσει και να απεγκλωβιστεί ΑΜΕΣΩΣ από τα κόμματα σε ότι αφορά την προσπάθεια για ανάπτυξη του νησιού η οποία δεν έχει ΧΡΩΜΑ αλλά κοινή δράση

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος άραγε να έκανε την μελέτη ;

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.