Πολιτικοί απατεώνες μιάς σάπιας δημοκρατίας και τα τσιράκια τους

Από τον Παρατηρητή

Αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ήμερες στην Δημοκρατική Ελλάδα; δεν κάνουν κανένα να αισθάνεται υπερήφανο . Είδαμε δυο πολιτικούς αρχηγούς να προσπαθούν να λύσουν τη σοβαρότερη οικονομική απειλή που έχει η χώρα μας, σαν να είχαν να λύσουν ένα ζήτημα της επιχείρησης τους. Σαν να επρόκειτο δηλαδή να πουλήσει ο ένας στον άλλον ΖΩΑ.

Είδαμε να συμφωνούν αρχικά και στη συνεχεία να τα «σπάνε» λες και το ζήτημα αφορούσε μόνον τους δυο. Το εμπόρευμα κρίθηκε ότι δεν άξιζε την συναλλαγή διότι κάποιος έχανε, και έτσι υπαναχώρησαν σαν κάτι το φυσικό. Και ξαφνικά είδαμε να κονταροχτύπιουνται στην Βουλή Δημοκρατικά!!!!!!!!!!! σαν να απευθύνονταν σε ηλιθίους. Οι βουλευτές έβγαζαν ΠΥΡΙΝΟΥΣ λόγους για να δείξουν ότι αγωνίζονται να μας σώσουν υποστηρίζοντας τα κόμματα τους και τους αρχηγούς τους. .Όλοι οι Δημοκρατικά εκλεγμένοι αρχηγοί χαριεντίζονταν στο βήμα της βουλής λες και έκαναν επιδείξει με «ατάκες» οι δε βουλευτές τους χειροκροτούσαν σαν να ήταν σε αρένα. ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ 

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Τα ΜΜΕ και οι ΜΑΪΤΑΝΟΙ έκαναν αναλύσεις για το τι θα γίνει ,για το ποιος έχει καλύτερο πρόγραμμα να μας σώσει και ποιος είναι καλύτερος, φτάνοντας να ζητάνε εκλογές για να γίνει ΤΙ ? .Η κρατική τηλεόραση έδειχνε κάποιο ντοκιμαντέρ με τους «καταραμένους ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ» που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και για το τεράστιο χρέος που μας άφησαν ΠΡΙΝ ΑΠΟ 36 χρόνια, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,με την ΖΗΜΕΝΣ, ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ , ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ κλπ. Εάν ζούσε ο Γκεμπελς θα καθόταν στο θρανίο να θητεύσει την ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους διότι μπροστά σε αυτά τα ξεφτέρια αυτός ήταν αρνάκι.

Ο νέος υπουργός οικονομικών έφυγε στην Ευρώπη και τον έδειχνε η τηλεόραση να ανταλλάσει χειραψίες με τους άλλους και να δίνει συνεντεύξεις με ύφος ΕΚΑΤΟ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΛΕΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ οι μισθοί θα κοπούν ,οι συντάξεις θα κοπούν ,τους κλέφτες δεν τους προσδιόρισαν ακόμη διότι η Ελληνική δικαιοσύνη τους ψάχνει διότι δεν έχει στοιχεία!!!.

Στα Λημνια καφενεία κάποια κομματόσκυλα πήραν θάρρος με τα τελευταία γεγονότα και άρχισαν να ψελλίζουν διάφορα, κάτι ανάλογο θα γινόταν σε όλη την χώρα.
Με τα παραπάνω αναφερόμενα θέλω να τονίσω την ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση που περνάμε όλοι οι έλληνες ΕΚΤΟΣ από τους πολιτικούς και τα τσιράκια τους ,που έχει η σάπια ελληνική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?(ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ)
Στο νησί της ΛΗΜΝΟΥ ,όπως και σε όλη την χώρα ο κόσμος περιμένει να δει να ξεκίνα μια καλύτερη ημέρα, και αντί αυτού βλέπουμε μια από τα ιδία και χειρότερα. Υποσχεθήκαν ότι θα έχουμε τουρισμό ,και τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Οι τοπικοί άρχοντες λόγο ελλείψεως? χρημάτων δεν συντήρησαν τους δρόμους με αποτέλεσμα κάποιες παραλίες να είναι δυσπρόσιτες. Τα έργα στο λιμάνι ξεκίνησαν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και αντί να τελειώσει σε μια εβδομάδα θα γίνει για του χρόνου και να δούμε. Οι συγκοινωνίες είναι σε άθλια κατάσταση και κανένας δεν ασχολείται εκτός από κάτι βαρύγδουπες ανακοινώσεις χωρίς αποτέλεσμα. Οι αγωνιστές που είναι τους κόπηκε η γλώσσα?
Πιστεύω ότι αυτά που έρχονται θα είναι πολύ χειρότερα απ’ αυτά που ζούμε. Το νησί μας θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα για τα οποία δεν θα έχει τρόπο επίλυσης εάν κάτι δεν γίνει και σήμερα. ΑΜΕΣΑ να κινητοποιηθούν όλοι οι υπεύθυνοι Δήμος , Περιφέρεια ,(αλήθεια τι κάνουν αυτοί με τι ασχολούνται?, Υπουργείο( εάν υπάρχει αρμόδιο) ,και να δρομολογήσουν πλοία τα οποία θα δώσουν μια ανάσα με την πιθανή αύξηση τουριστών. Όχι λόγια και υποσχέσεις, αλλά δράση και εάν πρέπει να καταγγείλουν κάποιον να μας το πουν οι τοπικοί εκπρόσωποι, και όχι κρυφές συναλλαγές για κομματικά τερτίπια. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΕΚΟΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.