Κομματική Νομεκλατούρα και Αθλιότητα

Από τον Παρατηρητή

Τα κομματικά επιτελεία όλων των κομμάτων και κυρίως των δυο μεγάλων (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) ευθύνονται για την ολη καταστροφική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σήμερα.

Αφού διέλυσαν τα πάντα και αφού κατασκεύασαν ένα κομματικό κράτος στο οποίο είχαν επένδυση την ύπαρξη τους έφτασαν σήμερα να είναι οι ίδιοι πάλι πρωτεργάτες μιας προσπάθειας η οποία είναι καταδικασμένη σε αποτυχία διότι δεν θέλουν να αλλάξουν νοοτροπία. Τα ιδία πρόσωπα σε διαφορετική κατεύθυνση δεν υπάρχει περίπτωση επιτυχίας. Φαντασθείτε πως λειτουργούν τα δυο μεγάλα κόμματα, και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο.


Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μεγάλο κόμμα το οποίο είναι σε μια μεγαλη αίθουσα με πολύ φωτισμό. Η κομματική νομενκλατούρα στην εξέδρα τρώει πίνει και διασκεδάζει, ενώ από κάτω οι άλλοι ΠΑΣΟΚΟΙ γλύφουν τα κόκαλα η τα κομμάτια που τους πετάνε. Ένας περίεργος Έλληνας βλέπει το φως και μπαίνει μέσα .Ερωτάει «τι γίνεται ρε παιδία εδώ? ,είμαστε του ΠΑΣΟΚ και τρώμε».Ο άγνωστος λέει και εγώ πεινώ έχει τίποτε για μένα? Βέβαια του λένε πάρε και εσύ , και του πετάνε ένα κομμάτι. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κομμα το οποίο μάζευε τους πάντες και έτρωγαν από την δημόσια οικονομία με πολλούς τρόπους.

Η ΝΔ είναι τελείως διαφορετική, η κομματική νομενκλατούρα είναι σε ένα ρετιρέ, όπου κάθονται όλοι σε μια μεγαλη στρογγυλή τράπεζα μόνον όσοι χωράνε. Τρώνε μόνον όσοι είναι στο τραπέζι. Οι άλλοι κομματικοί και η βάση είναι στο πεζοδρόμιο στη σειρά κατά αρχαιότητα και κοιτάζουν στο ρετιρέ πότε θα πεθάνει κάποιος, πότε θα πετάξουν κάποιον από το παράθυρο για να ανέβει ο επόμενος. Εκτός και εάν είσαι κάποιας οικογενείας όπου έχεις προτεραιότητα. Όποιος τολμήσει και φύγει από την σειρά του η προσπαθήσει να σπάσει την αρχαιότητα τον εξοστρακίζουν οι άλλοι. Ένα κόμμα το οποίο πάντοτε ήταν προσωποπαγές και απαιτούσε υπακοή για να έχεις θέση.

Τα αλλά κόμματα που κατά καιρούς πρόεκυψαν απέτυχαν διότι δεν είχαν πρόσβαση στα δημόσια ταμεία για να φτιάξουν κομματικούς στρατούς, και να πληρώσουν το κίτρινο ΤΥΠΟ για προπαγάνδα. Όσο για τα κόμματα της αριστεράς έχουν φτιάξει τα δικά τους φέουδα για να υπάρχουν κάποιοι τύποι να λυμαίνονται την εξουσία και καποιοι κουλτουριάρηδες που πιστεύουν ότι αγωνίζονται για τα προβλήματα του κόσμου με το αζημίωτο. Τα ίδια πρόσωπα από το 1947 οδηγούν την αριστερά τυφλά προσηλωμένοι στη θέση τους.

Ήλθε ο καιρός που ο κόσμος πρέπει να ξεκολλήσει και να ζητήσει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Να έχει το ίδιο δικαίωμα στη εξουσία και όχι να περιμένει στη σειρά αλλά οι άξιοι να μπορούν να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών και όχι οι νεροκουβαλητές του συστήματος. Ο Σαμαράς εκλέχτηκε με μια πρωτοφανή διαδικασία, ας την εφαρμόσει σε όλη την ΝΔ. Η Ντόρα καιροφυλακτεί και ζητεί εκλογές, ξέρει γιατί. Ποντάρει στην ήτα της ΝΔ για να επανακάμψει στη ΝΔ ως αρχηγός διότι δεν την ενδιαφέρει ο κόσμος αλλά τα προσωπικά της και η οικογένεια της. Οι Λημνοι ας το καταλάβουμε ότι εμείς θα λύσουμε τα προβλήματα μας και ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι ΨΕΥΤΕΣ μας έχουν μονό για εκμετάλλευση, όσο δεν αντιδρούμε. Ας ξυπνήσουμε και ας διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν για το νησί μας.

Παρατηρητής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.